Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Затварят ледените пързалки в Пловдив и Русе.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Вальо, явно бачка още, бре... Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot 2026-01-24 151404.png
Прегледи:126
Размер:608.9 КБ
ID:7023396

Коментар

• drukman
      drukman коментира
      Редактиране на коментар
      До другата седмица...

Е, ако идеята е за спорта...аз играя футбол от 30г. с едни и същи хора. Децата им, които я бяха, я не бяха родени сега са титуляри в А група... Нищо не се е променило. 1 час в залата, всеки четвъртък, после 2 часа в
    близката кръчма... и един път в месеца банкет. Ако нещо ти липсва, заповядай следващата седмица. Ама все още не е пенсионерски футбол.

Коментар

Войводо, аз съм го изиграл вече моя футбол. За децата ми стана жално.

ПП За кръчмата по мога да участвам.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо O888557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Е, това ми е мисълта...ако си добър пример, децата харесват това, което правиш.
        Ей ги-деца и бащи наравно и на терена и в кръчмата. Не им трбва пързалка или друго... Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_20260122_193617_667.jpg Прегледи:0 Размер:560.8 КБ ID:7023401

Коментар

• gy6ter
          gy6ter коментира
          Редактиране на коментар
          Това коя зала е?

• chrichri
          chrichri коментира
          Редактиране на коментар
          ВИХВП

И на мен не ми трябва. Всеки сам за себе си.
        Е, децата като баща си.
        Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Dara.jpg Прегледи:0 Размер:194.3 КБ ID:7023407 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Momo.jpg Прегледи:0 Размер:193.1 КБ ID:7023408
        Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Valio.jpg Прегледи:0 Размер:193.4 КБ ID:7023410 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Dara1.jpg Прегледи:0 Размер:220.7 КБ ID:7023409

Съжалих вече за темата.

Отивам да си гледам кефа.
        Вальо O888557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

За да се кооперират успешно хората първо трябва да са изградени самостоятелни личности.
          Във времето по което въздишате такива нямаше. Имаше осакатени индивиди които намираха някаква личностна реализация в груповата бедност и от там в груповите спортове.
          Малко по на запад от тук му викат Kraft durch Freude на тоя феномен на групово самозадоволяване.
          Разбира се, и тук и там под зоркото бащинско око на партията майка.

Коментар

Личностите сега как ги изграждате? Чат ГПТ, Инстаграм или ТикТок? Ти как се изгради, примерно.
            Лично ли си наблюдавал "това време" или прочете у суратя за него?
            А още малко по на запад не бяха ли нек'ви скаути? Или от тях остана само последния бой скаут, ли там как беше?

Вальо O888557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
              Да ви пикая на демокрацията.
              Ама разбира се че "ДЕМОКРАЦИЯТА", кой друг?!? Ленин харесва такива като теб.

Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

• drukman
                drukman коментира
                Редактиране на коментар
                Тръмп, харесва такива като теб.
                Разликата между нас е в това, че аз не съм бил Лененист, но съм видял какво е било. Не съм Тръмпист, но виждам какво е сега.
                Имам собствено мнение, за разлика от теб

• disko04
                disko04 коментира
                Редактиране на коментар
                Откъде си го изсмука от пръстите това "за разлика от теб", смяташ че нямам собствено мнение? Баа, от кЪде на кЪде? ) Ето имам мнение- смятам че "демокрацията" за всичко е виновна на определен типаж хора! пък ти не изглеждаш толкова глупав. Нещо да кажеш?

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 14,445 в 10:11 на 30-01-26.

Зареждам...
            X