Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Затварят ледените пързалки в Пловдив и Русе.
Свий
X
-
Е, ако идеята е за спорта...аз играя футбол от 30г. с едни и същи хора. Децата им, които я бяха, я не бяха родени сега са титуляри в А група... Нищо не се е променило. 1 час в залата, всеки четвъртък, после 2 часа в
близката кръчма...
и един път в месеца банкет. Ако нещо ти липсва, заповядай следващата седмица. Ама все още не е пенсионерски футбол.
Коментар
-
Войводо, аз съм го изиграл вече моя футбол. За децата ми стана жално.
ПП За кръчмата по мога да участвам.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо O888557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
-
За да се кооперират успешно хората първо трябва да са изградени самостоятелни личности.
Във времето по което въздишате такива нямаше. Имаше осакатени индивиди които намираха някаква личностна реализация в груповата бедност и от там в груповите спортове.
Малко по на запад от тук му викат Kraft durch Freude на тоя феномен на групово самозадоволяване.
Разбира се, и тук и там под зоркото бащинско око на партията майка.
Коментар
-
Личностите сега как ги изграждате? Чат ГПТ, Инстаграм или ТикТок? Ти как се изгради, примерно.
Лично ли си наблюдавал "това време" или прочете у суратя за него?
А още малко по на запад не бяха ли нек'ви скаути? Или от тях остана само последния бой скаут, ли там как беше?
Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо O888557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
- 2 likes
Коментар
-
Ама разбира се че "ДЕМОКРАЦИЯТА", кой друг?!? Ленин харесва такива като теб.Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеДа ви пикая на демокрацията.
Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
- 2 likes
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 14,445 в 10:11 на 30-01-26.
Не им трбва пързалка или друго...
) Ето имам мнение- смятам че "демокрацията" за всичко е виновна на определен типаж хора! пък ти не изглеждаш толкова глупав. Нещо да кажеш?
Коментар