Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Плащане данъци с карта?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Плащане данъци с карта?

Нещо не се оправям с това наше "електронно" правителство и никъде не намирам информация по въпроса - мога ли да си платя данъците на ПОС терминал някъде както в магазина? В смисъл в общината защото нямам ПИНове и други подобни за плащане онлайн? Имам да плащам към 1000 лева за жилища и коли за мен и брат ми и не ми се теглят пари от банкомати.
    Honda XL600LM, 1987
    Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
    Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003

Доколкото знам навсякъде в общините в "местни данъци и такси" има ПОС терминали. Аз в София отдавна ги плащам така данъците.
    יעבור
    «И това ще мине»

Коментар

Тук: .egov.bg
      Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

В офщината поне при нас има истински POS терминал, също като в бензиностанция или плод-зеленчук.
        Иначе аз барем от 20 години плащам све през ePay и банкова карта - електрически.
        Кешовицата я избягвам много отдавна.
        Враг усраине

Коментар

Е супер, значи ще стане работата! Майка ми я товарех с тази работа последните 5-6 години, та не съм наясно с актуалното положение по гишетата, а в нета нищо не намерих! Мерси!
          Honda XL600LM, 1987
          Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
          Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003

Коментар

Аз, понеже имам карта на ОББ, използвам ubbpay.bg . И с карта на друга банка става, но има такса (поне преди беше така). Виждам, че си от София, за столична става, но поддържаните общини са малко. А с профил в ubb.bg само си търси какви данъчни задължения имам, без да въвеждам егн и партида.

Коментар

• orela
              orela коментира
              Редактиране на коментар
              Аз съм в грешка - ubbpay има такса, дори и с карта на ОББ. Няма такса за битовите сметки. UBB online също има такса - отчете ми 1 лв за превод. Излезе чак при справка след плащането, преди това не казваше нищо за таксата
              Последно редактирано от orela; 05-03-25, 08:34.

Всички имат ПОС на гишетата. Ама аз мразя гишетата. Нашата община взели, че се сетили да си направят виртуален ПОС на сайта, та не съм стъпвал в данъчното вече 5-6 години. Обаче сутринта имах час за убиване, и се наредих с бабичките на гишето в съседния град, в която община ми е къщата на село. Те нямат виртуален ПОС, отнесоха някоя и друга псувня за което. Други години плащам през банкирането, взимат по лев на данък за услугата.
            Ford Maverick II 2.3 XLT
            Ford Mondeo MK5

Коментар

В офис на EasyPay също e възможно плащане на местни данъци и такси.

Коментар

Първоначално публикуван от versus13 Преглед на мнение
                В офис на EasyPay също e възможно плащане на местни данъци и такси.
                Но само кеш, тия не са фенове на електронните плащания. Също взимат по лев такса.
                Ford Maverick II 2.3 XLT
                Ford Mondeo MK5

Коментар

• IvanIvanovi
                  IvanIvanovi коментира
                  Редактиране на коментар
                  Epay имат чудесно приложение, от години плащам всички сметки онлайн, комуналните услуги са безплатни, данъците 0,30 лв.

• Asen Kushlev
                  Asen Kushlev коментира
                  Редактиране на коментар
                  Възможно е. Преди време им гледах опциите за електронно плащане, не ми харесаха нещо. А и освен гишета мразя и приложения. На телефона имам всичко на всичко 2-3, даже май не ги и ползвам. Като ги накачуля и ще има обновяване на 2 часа на нещо, и вече 5 годишния ми телефон ще сдаде за няколко месеца, а за мен той е за разговори и да си свършиш някоя работа в движение.

И никой не използва egov.bg? А има много интересни неща, освен данъците - глоби, справки и т. не. И това само с пик на НОИ/НАП
                Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

• IvanIvanovi
                  IvanIvanovi коментира
                  Редактиране на коментар
                  Ползвам го, но не и за плащане на данъци.

• Asen Kushlev
                  Asen Kushlev коментира
                  Редактиране на коментар
                  Сега го погледнах, има общини които ме вълнуват. Ако не са си оставили ръцете, както на сайта на НАП, може да се ползва.

ДСК имат опция за плащане на данъци през сайта им. Тази година така платих данъците на апартаменти и коли. Единственият минус е, че можеш да платиш само твоите задължения. Чужди задължения през твоя профил не излизат.

Коментар

• kbot
                  kbot коментира
                  Редактиране на коментар
                  ДСК, прибира много таксички. Данъците са надробени до безкрай - и всяко е отделно плащане с отделна таксичка. Аз ги отсвирих

• c0dy^
                  c0dy^ коментира
                  Редактиране на коментар
                  Да, това и аз го забелязах. Неприятно, но реших да пробвам. За следващата година, живот и здраве, ще видим.

• Esper
                  Esper коментира
                  Редактиране на коментар
                  Така беше много отдавна в ОББ, сега нямам идея.
                  Услугата за плащане на комунални услуги имаше годишна такса.
                  Плюс такса за всяко плащане. Стотинки но такса.

Освен това поне тогава нямаше всички необходими търговци.

Изобщо ТОЧНО наопаки на онова, което предлагаше и все още предлага ePay.

Е… През Ипей може да платиш задължение на който и да е.
                Доколкото знам - открай време.
                Банките с техните лайняни 0слуги - ДГД по дифолт!
                Но не това беше въпроса мисля - пРос терминал има в администрацията от доста време.
                Това включва гишета на КАТ, офщини и други.
                Наскоро говореха, че и в патрулките щяло да има терминали.
                След това вероятно и магистралките ще могат да издават касови бонове
                Враг усраине

Коментар

Ako продаваш МПС през Нотариус не приемат/ха бележка от Изипей или друго. Само от Общината. Може вече да имат система за удостоверяване, но последно ме връщаха за такава бележка
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

• orela
                    orela коментира
                    Редактиране на коментар
                    Проверяват си онлайн вече. Светне ли им, че е платено нищо не търсят

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                  Ako продаваш МПС през Нотариус не приемат/ха бележка от Изипей или друго. Само от Общината. Може вече да имат система за удостоверяване, но последно ме връщаха за такава бележка
                  Преди шест години продадох кола, нотариуса искаше бележка, казах му че е платен онлайн и това беше. Преди четири продадох и друга по същия начин.
                  Ford Maverick II 2.3 XLT
                  Ford Mondeo MK5

Коментар

Това е заради печата който удрят в местни данъци и такси

+359 889 301 623 Явор
                    Suzuki Grand Vitara 2,0л.2007

Коментар

• Esper
                      Esper коментира
                      Редактиране на коментар
                      Така беше едно време.
                      Сега могат да проверяват онлайн но предпочитат да покажеш нещо, че да не се налага да го правят.

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X