Тези дни получих писмо от Общината по чл.54, ал.3, т.1 от ЗМДТ за лек автомобил на баща ми починал през 2005 година.
С него се приканвам в качеството си на наследник в 14-дневен срок да се явя в Дирекция "Общински приходи", за да отстраня
несъответствията в качеството си на наследник.
След смъртта на баща ми, аз не съм живял на този адрес където се е намирал автомобила.Баща ми бе инвалид и тази кола бе
освободена от данъчни задължения, от същата Община с издаден документ от 13.10.2003 година.Този важен документ е в мен.
Тъй като колата е била безстопанствена, първо е била систематично ограбвана, а след това натоварена през вечертта на каруца
и дадена за Вторични суровини /по данни на комшии/.
Вчера успях да открия номерата на автомобила в мазето, сложени в торбичка.
Явно баща ми ги е прибрал предвидливо преди смъртта си, но не е успял да ме уведоми за това !
Какво трябва да направя от тук - нататък, при отиването ми в Общината . . .
С него се приканвам в качеството си на наследник в 14-дневен срок да се явя в Дирекция "Общински приходи", за да отстраня
несъответствията в качеството си на наследник.
След смъртта на баща ми, аз не съм живял на този адрес където се е намирал автомобила.Баща ми бе инвалид и тази кола бе
освободена от данъчни задължения, от същата Община с издаден документ от 13.10.2003 година.Този важен документ е в мен.
Тъй като колата е била безстопанствена, първо е била систематично ограбвана, а след това натоварена през вечертта на каруца
и дадена за Вторични суровини /по данни на комшии/.
Вчера успях да открия номерата на автомобила в мазето, сложени в торбичка.
Явно баща ми ги е прибрал предвидливо преди смъртта си, но не е успял да ме уведоми за това !
Какво трябва да направя от тук - нататък, при отиването ми в Общината . . .
Коментар