Колеги,
Един проект на старото правителство сега изглежда ще бъде дооформен и завършен от сегашното, а именно - общо средно образование в 10ти клас и средно специализирано образование в 12ти. Интересно ми е какво е вашето мнение за такива промени?
Аз вече писах статия по тази тема. ***************
Накратко - подкрепям идеята, стига да се направи разумно. Основен щрих според мен трябва да са матурите - според мен трябва да ги преместят именно в 10ти клас.
Един проект на старото правителство сега изглежда ще бъде дооформен и завършен от сегашното, а именно - общо средно образование в 10ти клас и средно специализирано образование в 12ти. Интересно ми е какво е вашето мнение за такива промени?
Аз вече писах статия по тази тема. ***************
Накратко - подкрепям идеята, стига да се направи разумно. Основен щрих според мен трябва да са матурите - според мен трябва да ги преместят именно в 10ти клас.
/ после ги "поема" животът...Но си има нещо вярно в това да се степенува образованието. Би било добре да помислят повече в/у материала за изучаване. Втори клас е пък дъщеричката ми и сме на таблицата за умножение със 7 -ужас просто! Не ща да се ровя в образователните с-ми на други евространи, но едва ли е подобно натоварването..

Коментар