Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко от руска олимпиада Ломоносов ,за гонещи съвършенството

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Малко от руска олимпиада Ломоносов ,за гонещи съвършенството

хайде пробвайте се , има и решенията, одавна не се бях кефил така

http://olympiads.mccme.ru/turlom/1999/tl1999.htm#fiz

на някои от задачите по История , не мисля че има и професори в БГ които ще ги решат...
    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
    Суперспам - спама на суперите

До: Малко от руска олимпиада Ломоносов ,за гонещи съвършенството

Корави ученици имат там...

Коментар

Всяка неделна сутрин по ОРТ върви предаване "Умники и умницы" за средношколци от цялата страна. Занятията води професорът от МГИМО Юрий Вяземский. За правилен отговор на по-леки въпроси награждават с медал, за по-труден - с орден. Спечелилите дадена сесия биват приети в МГИМО без изпити.

На НИТО ЕДИН въпрос по време на предаването и с бързата помощ на интернет не можах да отговоря.

А дошлото от затънтената провинция момиченце - ДА!

И тези деца не са зубрачи ("ботаники"), а нормални ученици с компютри, и кънки и футболни умения...

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
        ...
        И тези деца не са зубрачи ("ботаники"), а нормални ученици с компютри, и кънки и футболни умения...
        А от къде си сигурен?

3.(7-11 классы) Некто, заглянув в объектив лазера (и грубо нарушив при этом правила техники безопасности; к счастью, лазер был выключен), увидел странную картинку, очень похожую на биологический объект. Что бы это могло быть? Этот лазер (если его включить) светит красным цветом.
        ЪЪЪ... Светодиод, бял на цвят/прозрачен/. Въпросите явно са доста отлежали.
        Последно редактирано от s_s1; 27-01-10, 09:03.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
          А от къде си сигурен?

ЪЪЪ... Светодиод, бял на цвят/прозрачен/. Въпросите явно са доста отлежали.
          Съвсем смислен си е въпросът. Картинката с достатъчно вглеждане можеш да я видиш и в диоден лазер.

Коментар

Е тва ме втрещи че е имало отговорили

. Выберите из списка географических названий те, которые соответствуют важным событиям - и объедините эти события в причинно связанные цепочки (чем меньше цепочек, чем они длиннее и разветвлённее - тем лучше). Дайте краткие объяснения найденных вами связей.

Барнет, Босворт, Вена, Ведроша, Виттенберг, Вормс, Гранада, Исфахан, Кабо Торментозо, Каир, Кале, Канада, Круя, Куба, Куско, Малабар, Малага, Мариньяно, Мехико, Милан, Мюльхаузен, Нанси, Павия, Смоленск, Солдайя, Тарент, Таутон, Тула, Угра, Чальдиран, Шелонь.

за капките на предното стъкло бях от "полузнайки "
            байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
            Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
            Суперспам - спама на суперите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X