Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Матури

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Матури

Да попитам ако евентуално го четат форума до кога ще ни правят на маймуни с матурите . Кому е нужно да се сменят освен учителите и училището ? Като толкова ги притеснява някой да не си скрие от предишен ден " пищов " сменят им сутринта кабинетите . Не осъзнават ли че с тая дивотия връзват три работни дни някой от родителите с кола да кара детето до училището щото обикновено са на другия край на София ?
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

То цялото образование е "Пунта мара" и отчитане на дейност от едни чиновници, желаещи по някакъв начин поне малко да си оправдаят заплатите.Нямате си представа как правят на маймуни учителите, и колко часа на ден те реално работят, заради десетки простотии.И какъв стрес е целия цирк за учениците, които наистина искат да се представят добре.Всички тези безкрайни матури -след 4-ти, след 7-ми клас са абсолютно излишни, едни хиляди евро хвръкнали за частни уроци

Коментар

• blackfirefly
      blackfirefly коментира
      Редактиране на коментар
      Е, това е най-голямата трагедия. Десетина години ходиш на даскало, но без частни уроци за няколко месеца не можеш да изкласиш...

• kameno karp
      kameno karp коментира
      Редактиране на коментар
      Ммммм даааа... Само с ходене не става,трябва и УЧЕНЕ!💡

• krassitch
      krassitch коментира
      Редактиране на коментар
      Не са толкова прости нещата.Зависи по какво е матурата, но само с четене, без уроци, може и да не се класира за определена гимназия или ВУЗ.Никой от МОН не желае да внедри нещо от практиката на страните първенци в нивото на образованието.Тук всички промени са -още много пара в свирката, а учениците да зубрят до припадък остаряла и ненужна информация

Не съм компетентен да определям каква е стойността на матурите но организацията им определено е куца .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
    X