Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Снимки от горните слоеве на стратосферата с подръчни материали

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Снимки от горните слоеве на стратосферата с подръчни материали

Какви проекти, тия неща се правят от каквото има в кофите за буклук. И това е едно от главните изисквания, между другото. Освен ако задачата не е да набедиш противника, тогава и ще рисуваш петолъчки, или други неща, които да показват производителя или употребилия средството. При всеки случай, това е политически или криминален скандал, не ставайте смешни.
    Нееднократно съм подчертавал, че по принцип не участвам в разговори "само Левски - само ЦСКА". Не ми приписвайте чужди кусури. Нито вина за това, че знам повече, отколкото пише в интернет

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
      Какви проекти, тия неща се правят от каквото има в кофите за буклук. И това е едно от главните изисквания, между другото. Освен ако задачата не е да набедиш противника, тогава и ще рисуваш петолъчки, или други неща, които да показват производителя или употребилия средството. При всеки случай, това е политически или криминален скандал, не ставайте смешни.
      Нееднократно съм подчертавал, че по принцип не участвам в разговори "само Левски - само ЦСКА". Не ми приписвайте чужди кусури. Нито вина за това, че знам повече, отколкото пише в интернет
      ?????????????????????

Коментар

Замисли се върху общата тема СРС. С уклон например, към несанкционираното им използване. Пък и да е, да не мислиш че няма да береш ядове, ако тия срещу които го използваш, те хванат.

Коментар

Галерия с всички снимки направени от апарта.
          За съжаление са смалени.

http://web.mit.edu/jlee08/Public/1337arts/TimeLapse3/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X