Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Механотехникум

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Механотехникум

Незнам дали тука е мястото на темата но да пробвам. (ако не е моля модератора да я премести) Значи искам да попитам с какви изпити се влиза в механотехникум след 8 клас? Защото мисля да влизам тази година там.

До: Механотехникум

Извинявай, сигурно не разбирам нещо........

Значи по-лесно да питаш във форума, отколкото да отидеш на място?
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Ами то за всяко учебно заведение е различно.
      Ходи и провери.
      Има си специфика навсякъде.

Ей, това някои младежи ги мързи, мързи, та чак ги боли ...

Дай ми 3 имена, ЕГН и ще ходя да те запиша, ако случайно нямаш време. Ей го къде е ...
      Също ще ти кажа и по какво ще е изпита и как се формира бала ...
      Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
      LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
      Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Значи не съм от враца и реших да попитам тук може някой да е учил там и да знае случайно какво толкова.

Коментар

Младеж,
          то механотехникуми има във почти всеки град и община.
          Ние от къде да знаем, че става дума за механотехникума във Враца....
          Аз също съм учил в механотехникум, само че в Дупница, казва(ше) се ТМЕТ "акад. С.П. Корольов".
          Имай в предвид, че всяка година има някакви изменения в приема при средните училища, или ще се смени законовата база, или ще се смени методиката за оценяване или нещо друго. Така че информация от миналата година не ти върши работа. Само текуща информация е актуалната.
          Ето ти линк с телефона на механотехникума във Враца, да не кажеш че не се опитвам да помогна: http://biznes.n-bg.com/detail.php?d=12192〈=1
          Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
          LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
          Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Първоначално публикуван от uaz_95 Преглед на мнение
            Значи не съм от враца и реших да попитам тук може някой да е учил там и да знае случайно какво толкова.
            Откачам вече

ЗАЩО не пишеш че искаш да учиш във Враца, при условие, че в профила ти пише че си от Тетевен? Тук сме да не би "Ясновидците" от БТВ?
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Защото си мисля че всички механота са с еднакви изпити.

Коментар

Ако искаш да постигнеш нещо трябва и ти да се потрудиш малко, не може всичко на готово. И точно от тук трябва да започнеш - отиди, виж, проучи какви са изпитите, кога е записването, какви са сроковете, кога са класиранията, ще ти трябват ли уроци да се подготвиш.

Смятам темата за изчерпата и я заключвам.
                Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                A2 (+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X