Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спряха Дискавъри

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Спряха Дискавъри

мммммммдаааааа и аз съм от борово и ще сменям с булсатком
    лошото е че сме 3 телевизора а плащаме един а с булсат няма как да стане тая работа

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
      12 мегабита е доволен, като бързина.
      Стига бе, човек, как 12 мегабита са доволни? Аз съм със сто, а като мине през рутера остават 54 и пак ми малее! Срещу 25 лева на месец. Квартален- световно неизвестен доставчик. А за БТК в София- 7 мегабита, но ако има трафик забрави да се включиш, т.е. можеш да ползваш нета само в работно време и дни.

Коментар

Първоначално публикуван от batko_benny Преглед на мнение
        Стига бе, човек, как 12 мегабита са доволни? Аз съм със сто, а като мине през рутера остават 54 и пак ми малее! Срещу 25 лева на месец. Квартален- световно неизвестен доставчик. А за БТК в София- 7 мегабита, но ако има трафик забрави да се включиш, т.е. можеш да ползваш нета само в работно време и дни.
        Виж си връзката през някой спеед тест сайт. Тия мегабити дето си посочил са свързаността ти с крайното устройство което не определя (почти винаги) реалната скорост.

Коментар

Долни пирати.

Аз, като не гледам филми, 1 мегабит абсолютно ми стига.

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
            На 11,6 са ми децибелите, но според мен проблема е по-скоро в малката антенка и слабия конвектор. Все тая, много рядко ми се случва.
            Мисля че си прав.Аз съм с АИТВ и въпреки че сам съм си настройвал антената без всякакви уреди нямам проблеми с сигнала като цяло.Но мисля че просто чинията им е по голяма, от там идва всичко.Иначе като канали изглежда Булсата е по добре.
            Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Булсатком със стандартна антена, за около две години, да са ми изчезвали част от каналите(1-2 транспондера) най-много 2-3 пъти при изключително силни бури. Всички канали да спрат едновременно, май само за един случай се сещам. На другия ден доста коли бяха с вълнообразни покриви... Но имам перфектна видимост към сателита и антената е настроена добре.

Алтернатива на сателита е да проверите за някой интернет доставчик, който прекарва оптика до дома(не само до входа) и пускащ по нея и IPTV.
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от batko_benny Преглед на мнение
                Само, че виж дали ти дават реален IP адрес! И в никакъв случай БГмрежа! Ама по никакъв повод!
                Може ли малко да разясниш какво значи реален IP адрс.
                Постоянно ми излиза прозорче конфликт IP адрес.
                "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Аз съм с интернет от Spectrum, който изкупи кварталните доставчици. В момента сменят всичко поголовно, и щели да минават само на оптика. Не че не е прекъсвал, но най-често причината е била очевадна - или някой копае, или е паднал як дъжд с гръмотевици и т.н. А напоследък и от това не е спирал. Всъщност, не помня кога за последно в спирал. Доволен съм. 70 мегабита за 35лв. При това твърде често са реални, от сайтове в България.

Телевизия - КейбълТел. Имат и цифрови пакети, каквито си избереш. Аналоговото дискавъри, NG, енимъл планет,си седят. VIASAT гледам рядко, но май и тях ги има. В цифровите им пакети ги има всичките. Също съм доволен, понеже прекъсва крайно рядко.

Колкото до сателит - искайте си по-голяма чиния. До колкото знам има опция за такава. А и да няма, аз поне бих си купил. При сестра ми, и на село са с Булсатком, и при дъжд и буря винаги прекъсва. При няколко приятели - също, но всичките са с малките антенки.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Аз съм с интернет от Spectrum, който изкупи кварталните доставчици. В момента сменят всичко поголовно, и щели да минават само на оптика. Не че не е прекъсвал, но най-често причината е била очевадна - или някой копае, или е паднал як дъжд с гръмотевици и т.н. А напоследък и от това не е спирал. Всъщност, не помня кога за последно в спирал. Доволен съм. 70 мегабита за 35лв. При това твърде често са реални, от сайтове в България.
                    Мен ме минаха принудително на оптика преди три месеца, спирали да предлагат ЛАН в моя квартал. От тогава не е спирал и за минута, поне докато съм го ползвал . Иначе преди след всяка по-силна буря... Също така ми се струва и чуствително по-бърз, въпреки че уж мегабитите са си същите . Предлагат и IPTV с доста приличен избор от канали, но за сега съм си доволен от Булсаткома и не мисля да го сменям.
                    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Аз пък Спектър ги чакам от 1 година да пуснат оптика при мен, защото LAN спира когато си иска. Те, обаче, не пускат оптика, а само обещават. И ще ги вземат дяволите, от другия месец.

Коментар

Дали това че доста хора са недоволствали от спирането му ще ги накара да размислят или не им дреме от това?
                        Май ще се преориентирам и аз.
                        Аз знам че нищо не знам,но други и това не знаят.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Аз пък Спектър ги чакам от 1 година да пуснат оптика при мен, защото LAN спира когато си иска. Те, обаче, не пускат оптика, а само обещават. И ще ги вземат дяволите, от другия месец.
                          Е аз все още съм с LAN също. Но сериозни проблеми напоследък не съм имал. Както казах, не помня кога за последно е спирал.

Много е важно какви са били кварталнте мрежи, дето SpectrumNet е изкупил. В нашия квартал бяха конкретно 2. Едната на мои приятели, и е изграждана подземно, стремейки се всичко да е добре направено, за да може като дойдат големите акули, да я продадат на по-добра цена. Така се и случи.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            Е аз все още съм с LAN също. Но сериозни проблеми напоследък не съм имал. Както казах, не помня кога за последно е спирал.

Много е важно какви са били кварталнте мрежи, дето SpectrumNet е изкупил. В нашия квартал бяха конкретно 2. Едната на мои приятели, и е изграждана подземно, стремейки се всичко да е добре направено, за да може като дойдат големите акули, да я продадат на по-добра цена. Така се и случи.
                            А при мен са въздушки и гълъбарници. Резултат - вчера и днес няма, а всеки месец са по 1-2-3 дни.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                              А при мен са въздушки и гълъбарници. Резултат - вчера и днес няма, а всеки месец са по 1-2-3 дни.
                              Е, така си е гадно. Макар че и с оптиката няма гаранция. В работата сме с оптика. Еми, прекъсва си, при това често без видима причина. Напоследък обаче забелязвам че проблемите намаляха. В началото беше ужас.

Коментар

И аз да споделя нещо. Четири години бях към ITV partner на пълен абонамент. Духне ли вятър и завали ли дъжд образа се влошава, а при нас понякога вятър в изобилие (къщата е на Ракитника във Варна). Често се налагаше да се пренастройва приемника. От тази година съм с Булсатком и засега проблеми нямам. Тук настройката на стелитната чиния е важна, за да се получава качествен сигнал, a той трябва да е минимум 12 db до примника. За да мога да гледам телевизия навсякъде - всекидневна , спалня, летна трапезария и т.н., вътре в къщата си предавам сигнала чрез сендери. Носиш само едно дистанционно. Качеството е добро, дори когато сигналът трябва да премине през три плочи. Това бе добре докато не вкарахме чрез ADSL безжичен интернет в цялата къща. Хубаво е, и в градината да седнеш с лаптопа имаш интернет, само че, сигнала излъчван от рутера се приема и от сендерите и картината се влоши. Решението - допълнителни кабели, тройни ширмовани до телевизорите от приемника, а сендерите само за управление.
                                В офиса ми шест години получавах интернет чрез Спектрум нет. Много проблеми, по седмици е нямало интернет, а офисът ми е до централна поща. И тук минах към БТК чрез ADSL линия, и никакъв проблем от тогава. Това е еднин отговор от патилия в много направления, и стигнал накрая до добро решение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X