Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Онлайн покупка на книги

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Онлайн покупка на книги

Не намерих подобна тема ....дали хората все още четат художествена литература, или само техническа....
    Искам да споделя с Вас една поредица, която наподобява Властелина на пръстените и може да се поръчва от издаделство Бард онлайн.......според мен си заслужава четенето. Нарича се "Сага за войната на разлома" и е от 5 тома. Все още чета втория......
    http://www.bard.bg/categories/?cid=43

До: Онлайн покупка на книги

Лично аз обичам да чета художествена литература.
    И бих си поръчала книга онлайн.
    [B]"Бъди себе си.Всички други места са вече заети"- Оскар Уайлд[/B]

Коментар

Откакто излязоха книги в електронен формат не съм купувал такива на хартиен носител и е по екологично Ползвам програмката ICE Book Reader и книгите си ги свалям от Tук

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
        Искам да споделя с Вас една поредица, която наподобява Властелина на пръстените и може да се поръчва от издаделство Бард онлайн.......според мен си заслужава четенето. Нарича се "Сага за войната на разлома" и е от 5 тома. Все още чета втория......
        Бих казал твърде, че чак дразнещо на моменти(най-вече похвата със заместван на една буквичка в името на великия град Гондор-Кондор ), подобно на Властелина в началото... после се отклонява... но поне за мен си остава посредствено четиво . Ако искаш нещо силно и оригинално от този жанр(обемна поредица фентъзи), препоръчвам Песен за огън и лед или Малазнска книга на мъртвите.
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от nextvasko Преглед на мнение
          Откакто излязоха книги в електронен формат не съм купувал такива на хартиен носител и е по екологично Ползвам програмката ICE Book Reader и книгите си ги свалям от Tук
          Сайта е чудесен, благодаря, ще поровя със сигурност ..........и все пак определено ще продължавам да си купувам книги, навик от минали времена, а и има места, където не мога да мъкна лаптоп, но книга може........

Коментар

И аз чета вече книги почти само в електронен вариант А чета всекидневно по няколко часа. Причините да зарежа книжните тела са няколко, но най-важната за мен е, че мога да се ровя като петел на бунище в няколко наведнъж и ако някоя не ми хареса мога да я хвърля без угризения в рисайкъл бина, докато ако е книжна не мога най-малкото поради уважението ми към нея.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X