Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Списание 8

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Списание 8

Колежката ми онзи ден ми казва: "Знаеш ли, че ще излиза от печат списание подобно на едновремешното "Космос", помниш ли го? Че как да не го помня?! - то ми беше любимото, колко броеве имам от него все още и колко ми беше интересно да ги разлистя при едно почистване, когато ги "открих" .
    И днес - носи колежката въпросното списание - пилотен брой, Списание 8 (8 като символ на безкрайността), сега го разглеждам. Редакторите му казват, че не било реплика на някогашния "Космос", но искрено се надявам да е нещо подобно!

http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1258295
    Последно редактирано от Фани; 10-12-08, 11:53. Причина: допълване
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

До: Списание 8

Фани, от вчера на пазара е първият брой на списанието.
    Непременно си го вземи Този брой е супер интересен
    Поздрави
    ______2
    Е = MZ

Коментар

Не ми се ще да развалям темата, ама ... не останах особено очарован.
      Харесаха ми само две статии - едната беше за пътуването на "тримата Д" (следя и темата във форума, естествено), другата - за преносимата медицинска апаратура. Всички останли ми се сториха някак...странни. Всичко бе изпълнено с астрология, мистицизъм, религиозност. Не е това представата ми за нучно-популярно списание.
      Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Днес ме огря новината, че съществува Списание8 .. и то от статия на 24часа за намерен двойник /...или първоизточник на Мадарския конник, ударението е на първото "а"/

Та като се поразрових стигнах и до тук http://www.ossem.eu/ ...та, ако сте не търпеливи колежката да ви донесе списанието ...или сте като мен в пустошта е добре да му метнете едно око.

Между другото, и аз имам един два кашона с Космос, а и Вселена, Наука и Техника, не е много лош заместник.

P.S. Това беше моя първи коментар. За вас от пред монитора, писа KABACHEF

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X