Значи, в сряда 10.09.2008 ще пътувам за Пампорово, и естествено днес темата в къщи е предстоящото пътуване. Говорим за климат-какви дрехи да вземем, летни, или по-есенни, маршрут, забележителности за посещаване-изобщо, обичайната треска преди пътуване. Mомчетата разпънали картата на пода, и гадаят(именно гадаят) откъде ще минем. Питат ме-Пампорово в какава посока е от Шумен? Аз-

-Как каква, бе, на север!!!
-Ама в коя планина е, в Рила ли?
-Да, бе, в Рила, не знаете, ли?
Двамата забиват поглед в картата, но нещо не могата да намерят целта... Като ги поглеждам-единият гледа къмто София, другият-посока Добрич-Силистра, о ужас!(поне севера е познал, долу-горе), и нестърпявайки се ги зачесах... В резултат малкият сега малко се сърди(майчичко...) а големия сконфузен сгъна картата. Помъчих се да замажа положението,...като тръгнем ще отворите картата, и ще следите дали минаваме през всичките села, но май не се получи много.
Та на техните години и аз не знаех пътя за Пампорово, но поне знаех, че е в Родопите, и, че тази пуста планина е на юг от Шумен...
Та образованието преди 30 години и сега?
ПП Да ама те знаят всичко за World of Warcraft, А аз знам, че е само няква си там игра...
Кой ли е прав?

-Как каква, бе, на север!!!
-Ама в коя планина е, в Рила ли?
-Да, бе, в Рила, не знаете, ли?
Двамата забиват поглед в картата, но нещо не могата да намерят целта... Като ги поглеждам-единият гледа къмто София, другият-посока Добрич-Силистра, о ужас!(поне севера е познал, долу-горе), и нестърпявайки се ги зачесах... В резултат малкият сега малко се сърди(майчичко...) а големия сконфузен сгъна картата. Помъчих се да замажа положението,...като тръгнем ще отворите картата, и ще следите дали минаваме през всичките села, но май не се получи много.
Та на техните години и аз не знаех пътя за Пампорово, но поне знаех, че е в Родопите, и, че тази пуста планина е на юг от Шумен...
Та образованието преди 30 години и сега?
ПП Да ама те знаят всичко за World of Warcraft, А аз знам, че е само няква си там игра...
Кой ли е прав?
Коментар