Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ПАРАДОКСИ
Свий
X
-
До: ПАРАДОКСИ
Здравейте, аз съм нов и видях темата за разтопяване на алуминий с чушкопек. Интересуваме нещо правите ли му допълнително, пота откъде сте си взели за алуминия. На мен ми трябва за малки работи периодично, и по-добре ако стане с чушкопек вместо да правя пещи.
Благодаря Ви предвалително, за всеки съвет който ще ми дадете!
Коментар
-
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеНа снимката си личи. Самият чушкопек е пота.
Коментар
-
Няма да повярвате - на 1/6-та част от земната суша нямат затварачка за бирени капачки. Занесох една за демонстрация, а после ловък механик в Кривой Рог ги правеше на конвейр.
П.П. То в Русия кой ли пие бира до половината, че да я затваря?
Коментар
-
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеНа снимката си личи. Самият чушкопек е пота.
Коментар
-
Не съм ползвал чушкопек, даже, по предназначение.
От обща култура знам, че температурата на топене на алуминий е около 650*. Чушкопекът би вдигнал 8-900*, но зависи от херметичност и най-вече от майстора дето го е правил.И, най-добре, си направи (купи) пещ, за да знаеш какво правиш. Чушкопек може да ползваш за нещо "набързо" - например да си изпечеш чушка за салатата...
То затова е в тема "парадокси".Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеНе съм ползвал чушкопек, даже, по предназначение.
От обща култура знам, че температурата на топене на алуминий е около 650*. Чушкопекът би вдигнал 8-900*, но зависи от херметичност и най-вече от майстора дето го е правил.И, най-добре, си направи (купи) пещ, за да знаеш какво правиш. Чушкопек може да ползваш за нещо "набързо" - например да си изпечеш чушка за салатата...
То затова е в тема "парадокси".
Коментар
-
В чушкопек нагрявах ладовите биели, за да вкарам буталните болтове. Вършеше чудесна работа.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар