От: Малоумни политици, слаба държава............
Всеки младеж трябва да мине от там.Да го поучука живота, утре къща ще издържа ..
За второто хич не съм съгласен. Имам познати които си бачкаха у кмб за външни компании, видяха ги че са кадърни люде, и си ги дръпнаха навън.
Инвестирал ли си в себе си, какви хамали и 5-10лв ...?
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic
Преглед на мнение
За второто хич не съм съгласен. Имам познати които си бачкаха у кмб за външни компании, видяха ги че са кадърни люде, и си ги дръпнаха навън.Инвестирал ли си в себе си, какви хамали и 5-10лв ...?

Динко от Ямбол ще бъде реввоенком.
Ма аз говорех за евакуация на сеЙменството, не за лична такава. Аз ще бъда тук и ще злорадствам
Викам му: никой не учи психиатрия или неврология без да е учил обща медицина преди това. Завършѝ тука, па специализирай ако щеш лунно право където искаш после - аз съм насреща. Пък си беше избрал некъв
Ма н`ам-си кой си негов съученик и еди-кой си (да не казвам кой на кого беше син
) щял да ходи също да учи там. Е, онези изкараха по една година и ги изхвърлиха (или сами се отказаха)... Записа и завърши тука бакалавърско некакви финанси, банки. Викам му: "Учреди си банка, па си я управлявай, щото освен да се кукнеш в некой клон да лъжеш хората колко е хубава "
Коментар