Обява

Свий
Няма добавени обяви.

40-годишна тайна за Луната или „луди обвинения”

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 40-годишна тайна за Луната или „луди обвинения”

Да, бе. Достатъчни са ми и чисто социалните и политически доказателства, че това е глупост. Ако Луната беше такава мина за супертехнологии, а американците все пак имат някаквъ технология, която да може да ходи до там(без оглед на ефективност и надежност), нямаше ли да пращат експедиции до там през седмица? Колкото и да струват. Даже половината да се взривяват при излитане или кацане.
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

И как са познали че става дума за антигравитация, ако не са успели да повторят устройството? А ако са го повторили и работи, защо пред смаяните погледи на гладните негърчета губят световното господство по часове? И даже не успяха да го завоюват?)
      Мани тия дивотии. Мене ме учудва натрапчивото упорство с което се появяват такива глупости. Не омръзнаха ли и на най-тъпата публика? Или с тях пълнят седмиците в които никоя истерична гъска не си е показала циците в нов ракурс, или никой депутат не е бит на гейпарад ...
      От де се взема чак толко тъпотия бе. Тя май повече и от нефта.

Коментар

Колеги не преигравайте със световната конспирация. Много от нещата които сте предположили не са нелогични и имат своето обяснение, но в статията е написано черно на бяло, че хората ще издават книга - "Тъмната мисия – тайната история на НАСА”, пък като я издадат нали трябва да я продадат. Аз поне досега не съм видял важна за науката и цялото човечество новина да е видяла бял свят като част от рекламна кампания на популярна книга
        Technical Rescue Direct - life lies in courage
        http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Писането на книги е един от най-лесните начини за забогатяване. Ниски начални инвестиции. Проблема е, че трябва да си кадърен писател. Тогава пишеш я трилър, я фантастика, я нещо друго художествено. Когато нямаш и талант трябва да се прибягва до разни подобни глупости...
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X