имам тес по управление на проекти и не мога да го оцеля с верните отговори
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
помощ
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: помощ
Е, браво. След три години от първоначалната регистрация във Форума, явно това е идеалното нещо, което може да хрумне на един участник, за първа публикация тук?
Само по себе си, търсенето на готови решения на нещо, което би трябвало да се получи като резултат от натрупани знания, не свидетелства за особена познавателна активност.
Още по-малко, с декларираното намерение за "оцелване" на верните отговори. Което пък, автоматично обезсмисля получаването на съответното образование, като показател за някакви интелектуални възможности.
Искането за получаване на отговори на тест "на готово" е сходно с прословутото "научаване на листовки" от кандидатите за водачи на МПС, които дори и да успеят да се сдобият със свидетелство за управление на МПС, си остават почти завинаги невежи по отношение на правилата за движение по пътищата.
И за финал, така формулираното и изписано изречение (както и "съдържателното" заглавие на темата), свидетелства за сериозни пропуски в писмената и езикова култура.
ПП. Надявам се, да не ми се налага, по някакъв начин да имам нужда от "компетентно" мнение или действие на "експерт", получил дипломата си, като е "оцелил" верните отговори в тест, които друг му е посочил.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
-
От: помощ
Адаш, ама си и ти - това не е ТЕСТ, това е ТЕС, човекът си го е написал в публикацията
.
За разлика от тесТа, теСа по закон се взима от други, докато ти си чатиш по скайпа, както е и онагледено по-горе.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар