Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Учени удължават живота с хапчета!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Учени удължават живота с хапчета!

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Ще намаляват стареенето на всички тъкани (или поне така твърдят), от което следва и че по-дълго ще си млад и във форма.
    Ако те блъсне кола или претърпиш друг инцидент ,,язък" за хапчетата дето си пил...

И все пак това било само: ,,теоретичен подход"...
    Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнение
      Ако те блъсне кола или претърпиш друг инцидент ,,язък" за хапчетата дето си пил...

И все пак това било само: ,,теоретичен подход"...
      Е, тя може да те блъсне кола и без да си пила хапчета. То по тая логика да лягаме и да мрем - рано или късно ще се случи, така или иначе. Що да се мъчим?

А и впрочем не мисля че имаме особен повод да го мислим. Додето стигне до нас, ще ни е минало времето, за добро или за лошо. На специалисторите дето сега викат че не искали да са 100 години все старци, бих казал да си запишат на видно място днешните мисли, и като стигнат до годините, за които днес са се замислили да си ги прочетат пак и да проверят дали са съгласни. Виждал съм хора на по 70-80 години с по-бистър ум и по-голяма жажда за живот от други, дето са им на половината години.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Е, тя може да те блъсне кола и без да си пила хапчета. То по тая логика да лягаме и да мрем - рано или късно ще се случи, така или иначе. Що да се мъчим?

А и впрочем не мисля че имаме особен повод да го мислим. Додето стигне до нас, ще ни е минало времето, за добро или за лошо. На специалисторите дето сега викат че не искали да са 100 години все старци, бих казал да си запишат на видно място днешните мисли, и като стигнат до годините, за които днес са се замислили да си ги прочетат пак и да проверят дали са съгласни. Виждал съм хора на по 70-80 години с по-бистър ум и по-голяма жажда за живот от други, дето са им на половината години.
        Споко, като се увеличат старците, ще се намалят младенците! Така е в Европа..

Никой не може да излъже природата!
        Като се намалят младенците, няма кой да храни старците и територията се завзема от плодящите се геноми!

Проблема на застаряваща Европа е че този път няма как да стане с директиви...

Коментар

Вонегът е писал по въпроса още през 1954 г.

http://chitanka.info/text/1276-utre-i-utre-i-utre
          LZ2NKM

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Що бе Божко? На мен животът(моя) си ми харесва. Е, може и по-добре, ама какво да се прави...

А ако някога изобщо се появи такова хапче-то ще е безумно скъпо, и само богатите ще могат да си го позволяват. Така, че не се страхувайте от пренаселеност.
            Виж, годинните до пенсия ще се увеличават, няма начин...
            Коле,не е вярно,че само богатите ще могат да си го позволятНие сиромасите ще си го вземем на изплащане,душко
            Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Моите 5 стинки по темата:
              карам по спомени.

На пазара седи един младеж и продава хапчета за подмладяване!!!
              Минава покрай него един дядо и го пита.
              - Момче, какви са тия хапчета за подмладяване бре?
              -Ами такива дядо, пиеш едно и се подмладяваш с 5 години, пиеш 2, ставаш по-млад с 10г.
              -Разбрах момче, но да те попитам друго, ти на колко години си???
              -На 20 съм дядо.
              -Ми що не изпиеш тогава 4 хапчета и не вървиш на майка си у п.......

Сори за края на вица, ама аз така го знам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X