Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Учени удължават живота с хапчета!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Учени удължават живота с хапчета!

Човечеството ще живее по-дълго с хапчета за стареене!

Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

От: Учени удължават живота с хапчета!

Мдааа,и ще се пенсионираме на сто години....

Коментар

УжасТ !!! Ще ни удължават агонията! И трудовия стаж...без пенсия!

Коментар

.....и ще променят закона!
        ще дадат на всеки пищов и да пуцаме на воля.......че много пренаселено ще стане
        driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Тия хапчета как ще удължават живота? Ще премахват ли болестите, които обикновено към края на живота си човек е натоварил на гърба си? Или? Обикновено на тази възраст всеки има или диабет, или алцхаймер, или остеопороза, или, или, или... Тия хапчета нещо като "вълшебното хапче" ли се явяват или като поредния опит на поредния желаещ да изкара някой лев и да сътвори сензация?

Коментар

Благодаря! Не щем повече живот. Особено такъв.
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Що бе Божко? На мен животът(моя) си ми харесва. Е, може и по-добре, ама какво да се прави...

А ако някога изобщо се появи такова хапче-то ще е безумно скъпо, и само богатите ще могат да си го позволяват. Така, че не се страхувайте от пренаселеност.
              Виж, годинните до пенсия ще се увеличават, няма начин...
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Що бе Божко? На мен животът(моя) си ми харесва. Е, може и по-добре, ама какво да се прави...

А ако някога изобщо се появи такова хапче-то ще е безумно скъпо, и само богатите ще могат да си го позволяват. Така, че не се страхувайте от пренаселеност.
                Виж, годинните до пенсия ще се увеличават, няма начин...

ай стига бре.....ще остана без работа
                driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                  Благодаря! Не щем повече живот. Особено такъв.
                  Ако дойда, ще идем ли при нотариус да ми припишеш малко от твоя? На мен пък друго не ми трябва.
                  Радвам се на всяка секунда

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                    Тия хапчета как ще удължават живота? Ще премахват ли болестите, които обикновено към края на живота си човек е натоварил на гърба си? Или? Обикновено на тази възраст всеки има или диабет, или алцхаймер, или остеопороза, или, или, или... Тия хапчета нещо като "вълшебното хапче" ли се явяват или като поредния опит на поредния желаещ да изкара някой лев и да сътвори сензация?
                    Ще намаляват стареенето на всички тъкани (или поне така твърдят), от което следва и че по-дълго ще си млад и във форма.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Преди години, една "зряла" италианка, роди от от замразената сперма на починалият й съпруг..

Феномена е отразен от пресата със заглавието " Баба ражда от вампир!"
                      И са прави хората!

Ще дойде момент, да се разхождаме сред вампири, а понеже тоя момент ще стане след 30-на години, познайте коя роля ще играем ние!

Поздрави колеги! /ще ни използват за плашене на децата... Заспивай, че ще извикам прапрадядо ти!/

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                        ай стига бре.....ще остана без работа
                        Нема бе, нали това ти казвам... Бедните постарому ще си мрат, и близките им ще поръчват паметници. С богатите ще е малко по-тегаво, ама колкото по-дълго е живял онзи-близките му по-голям камък ще слагат на гроба му. Та пак ще си на далавера
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Нема бе, нали това ти казвам... Бедните постарому ще си мрат, и близките им ще поръчват паметници. С богатите ще е малко по-тегаво, ама колкото по-дълго е живял онзи-близките му по-голям камък ще слагат на гроба му. Та пак ще си на далавера
                          Богатите не плащат! Не го подвеждай човека...
                          Те си поръчват онлайн от Китай!

Коментар

Супер няма що....... трябваше преди гооодини да го измислят това хапче когато бях на 20 а не след още 30 години .Неща да съм на 60 и да пием хапчета да съм си пак на толкова........ ЦЪ ! А и треее пием 2 хапчета шото ..... самолета......... .

П.П Тия хапчета ги измислят бабички и дедковци които иска да хванат края на "Дързост и Красота"
                            Лудак

Коментар

В връзка с горното...Само ако ги бяха измислили малко по-рано ....Баба ми горката към своя край викаше ,че това е едно от нещата за което ще е я яд...Ама имаше чувство за хумор бабичката Не им ща хапчетата...Всички витари тотогава ще са изгнили и на прах тей ,че се тая....
                              Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X