Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търсят се книги за попълване на библиотека на Защитено жилище

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търсят се книги за попълване на библиотека на Защитено жилище

И според мен тези деца няма да обърнат внимание на книгите при наличие на интернет.
    Като нямах нет бях запален читател, нямаше по-голямо удоволствие от това да чета интересна книга. Чел съм до разсъмване, ако ми е било интересно...
    Но сега с този компютър не съм отварял книга от няколко години. Хем знам сладостта на книгата...

Та тези деца, ако няма кой да ги насочи към четенето(а май наистина няма)-няма даже да забележат, че имат книги на разположене.

Но по-добре е да има книги в библиотеката, който може-да даде.
    Ако има начин да се вземат от Шумен-и аз бих дал нещо, но май съм твърде далеч...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
      Много интересно!

Мисля, че няма да се интересуват от книги, щом имат компютри, но е много добра идеята, да се подготвят тези деца предварително!

Ако имаш желание, кажи няколко думи как ги подготвят, имат ли някаква насока в професионален смисъл? Примерно нещо като професионални курсове?
      Имат курсове, да. Но изобщо не познавам проекта от близо и не мога да разкажа нищо интересно. Според мен същественото е, че им се дава гратисен период в който хем да започнат да се оправят сами, хем да не са на улицата. Дали има резултат ще покаже времето.
      Technical Rescue Direct - life lies in courage
      http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
        Според мен същественото е, че им се дава гратисен период в който хем да започнат да се оправят сами, хем да не са на улицата. Дали има резултат ще покаже времето.
        То при такава дилема, май книгите са последна грижа!

По-добре да им се намери едно телоподаващо или стар електрожен, малко излишни инструменти и някое менгеме! Трябва им едно гаражче и някой доброволец, да им покаже как се сменят основни лагери и се регулират клапани.. Нещо такова!

Поне няма да си легнат гладни!

Никой не ангажирам с това мнение, но в момента се търсят заварчици за Испания - страната с над 25% безработница, при 50% безработни сред младите!?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X