Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Май откриха първата българска подводница, от Първата световна!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Май откриха първата българска подводница, от Първата световна!!!

Изключително интересна новина! Смяташе се, че подводницата, която сме имали през Първата световна, след примирието е била конфискувана и откарана на турския азиатски бряг или даже чак на африкански бряг, и там нарязана за скрап. Но днес гръмна новината, че май подводницата е на дъното край Варна! Дали наши са я саботирали да не попадне при врага, дали французите са решили да не я теглят стотици мили и са я взривили.. факт е, че край Варна има подводница от Първата световна война, германско производство, взривена на 2 половини, а надписи открити от водолазите сочели недвусмислено, че това е именно българската лодка, UB-8! Супер!!!!!!

http://www.pan.bg/view_article-3-520...80%93-18-.html
    Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

От: Май откриха първата българска подводница, от Първата световна!!!

Напълно възможно . След края на първата световна сме станали голями специалисти по укриване на въоръжение от комисийте на победителите даже легендите казват че с това се е занимавал секретен отдел в тогаващния ГЩ. В повечето случаи сме предавали силно амортизирано и вече почти негодно оръжие а годното е довеждано до степен на негодност. По балканите са консервирани и закопавани цели складове които са извадени като ситуацията се е променила . В германия Густав Круп успява да маскира като заводски комин най голямото произведено от неговите заводи артилерийско оръдие "дебелата Берта" казват че въобще не си е правил труда да го маскира просто си платил на когото трябва да си затвори очите.
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Чудно ще е да успеят да я извадят и съхранят,но...да видим.

Коментар

Много вълнуваща новина !
        Ще следя развитието.
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Тук това не е отразено - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...A_%E2%84%96_18
          Пише, че е в Цариград.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X