Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дебелаците имаме бъдеще
Свий
X
-
От: Дебелаците имаме бъдеще
Явно ще съм някъде по средата. Щото съм дебел и прост....Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Това са пълни глупости.Според мен всичко е до начина на живеене.Така,че не се впрягаите,всички рано или късно ще сме на едно и също място,независимо от теглото и ума!ARO 243 D
TATA SAFARI 4x4
VITARA ДБ 16v
Всичкото с лебедки 😂
Коментар
-
Изборът е - пълен креват - празен хладилник и обратното. Един приятно изгладан мъж на сто кила е по-добър от дръглест дългуч. Един приятел разказваше, че любовницата го корила: -Иване, стига си ръгал, бе! Това и вкъщи го имам. Отпусни се да ми натежиш, че моичкият не го усещам връх мене.
Коментар
-
Супер, а аз се притеснявам за некви 7-8 кила дето ми тежът !
И вместо да се спичам за килограмите, значи за дълголетие е по-добре да компенсирам естествената си простота като се направя на свиня
Разделното и пълнозърнестия в кофата !
Юруш на пържолитеееОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Аз пък съм си намерил страхотна диета.21 часа глад! Диетата е следната:
7-7:30-първа закуска.До 10:00-ГЛАД!10-10:30-втора закуска.До 12:00-ГЛАД!12-12:30-обяд.До 16:00-ГЛАД!16-16:30-следобедна закуска.До 19:00-ГЛАД!19-19:30-първа вечеря....после глад.22-22:30-втора вечеря и после до сутринта-ГЛАД!
П.П.Природата е била щедра към мен откъм тъпота.Дори коефициента на интелигентност ми е с отрицателна стойност!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнениеХм, а ние, които сме млади, здрави, умни, стройни, красиви, богати и скромни, да мрем ли?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар