Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кое е най-великото изобретение на 20-ти век?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кое е най-великото изобретение на 20-ти век?

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
    П.С. Филипе, презерватива е измислен от египтяните и се е наричал "копринено чорапче"!
    Аз обаче имам изобретение - презерватив на мисълта! Трябва да се поставя на някои умни глави, за да не изхвърлят ценно семе в някоя тема!
    Аз пък си мислех, че беше пикочния мехур на овцата ли, козела ли... не помня - пишеше го в древногръцката митология. Презерватива за ум е интересно творение. Но и него го има - модераторите трият.

При всички положения думата "откритие" е глупост в смисъла, че е създадено нещо ново от нулата. Няма нищо "самопръкнало се" на този свят. С изключение може би на Големият Взрив. След него всичко се свежда до комбинации, вариации и пермутации на елементи.

Коментар

Ей.. Не научи последователността!

Древен Египет - Древна Гърция - Рим - Западна цивилизация!

Клеопатра е наш съвременник защото я делят много повече години от Древният Египет, отколкото от нас!

Дид ю ъндърстенд ми, защо съвременното общество е просто усъвършенстваната Римска Империя?

П.С. Хубав аватар си сложил, привлича мъжките погледи.. Да не стане като "главата на котето" на Жоро Нешев?

Коментар

Първоначално публикуван от vlageo Преглед на мнение
        ...ей, ше те утрепе тока за едната гъзария...

Между другото - не знаех, че има такова нещо - ще го потърся, че и мен силно ме дразни същото. Добре си се сетил...
        А бе вие нямате ли топла вода.Вземате две шепи,мятате по огледалото и температурната разлика изчезва.Тъй както сте тръгнали и на тоалетната чиния ще си сложите нагревател да не се изпотява от топлия задник.
        МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Клеопатра е наш съвременник защото я делят много повече години от Древният Египет, отколкото от нас!

Дид ю ъндърстенд ми, защо съвременното общество е просто усъвършенстваната Римска Империя?

П.С. Хубав аватар си сложил, привлича мъжките погледи.. Да не стане като "главата на котето" на Жоро Нешев?
          Нали може на "ти"? Усещам, че нещо си се изнервил, от което са породили бурни пориви за размахване на пистолета. Има ли проблем? Ако искаш можеш да го споделиш на "лични".

Коментар

Забравил си само Шумерите,Вавилон,Персия,Китай,Индия.Последните три са играли шах заедно,докато измисляли алгебрата,календара,барута,макароните и много други работи.Всъщност ако пипнеш" Сътворението" на Гор Видал(никога не е ходил в училище или университет) ще ги разбереш тези работи в хронологичен аспект.
            МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от Filthy@JvruceR Преглед на мнение
              Нали може на "ти"? Усещам, че нещо си се изнервил, от което са породили бурни пориви за размахване на пистолета. Има ли проблем? Ако искаш можеш да го споделиш на "лични".
              Вече не..
              Само смени количеството за качество, защото ще изхвърлиш бебето с мръсната вода от коритото!
              Има "бебе" в мненията ти!

Коментар

Вече не..
                Е, това е добре. Искрено се радвам за теб.

Коментар

Вече не..
                  Само смени количеството за качество, защото ще изхвърлиш бебето с мръсната вода от коритото!
                  Има "бебе" в мненията ти!
                  Бебето........ добре(все пак е нов живот) , а дали в твоите изказвания няма "мръсна вода"...?
                  „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X