Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Професионални курсове, семинари и повишаване на квалификация

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Професионални курсове, семинари и повишаване на квалификация

    Тези дни се зачетох в интернет за възможности за повишаване на квалификацията и придобиване съответно на нова такава и ще ми е интересно да се допитам до някои от вас, които вече са минали по този път. Конкретно се интересувам от Бизнес мениджмънт и до колко едно обучение и съответно свидетелство/диплома или т.н. документ, който издават тези организации или дружества би имал легитимен преимуществен вид при едно бъдещо кандидатстване за работа?
    Разгледах няколко сайта и се спрях на тези:
    http://arthuradams.bg/page.php?dropdown_id=21
    Този към УНСС май вдъхва най-голямо доверие, все пак е ВУЗ: http://www.ips.bg/courses.html
    http://www.vt-bg.com/index.html

    На първия сайт ми направи впечатление количеството и сериозността на различните компании и фирми, които са ползвали услугите на този бизнес център - Артър Адамс. Ще се радвам ако посочите и други подобни центрове или организации.

    Завършил съм Право, имам вече над 2 години юридически стаж, но винаги ми е било предизвикателство да се усъвършенствам и предвид това, реших да се допитам тук. Апелирам към сериозност по темата и ще помоля без крайни и необосновани мнения!

  • #2
    От: Професионални курсове, семинари и повишаване на квалификация

    Института за следдипломна квалификация е достатъчно сериозно и напълно достатъчно за целите, които гониш (предимство при бъдещо кандидатстване да работа).

    От практическа гледна точка - нищо не може да те подготви за реалния мениджмънт.

    Освен Артър Адамс, има и Open University към НБУ, който има доста добри програми, но всички тези модерни обучения и тренинги са абсолютно неефективни от инвестиционна гледна точка ако трябва да си ги плащаш сам...
    Техният основен ефект е, че дават добра идея за приложни модели - на поведение и анализ, но за да имат смисъл ти трябва практика първо.

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X