Чувал съм го като слух. Сега го прочетох. http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=153286
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
свален самолет 1955г.
Свий
X
-
От: свален самолет 1955г.
Има неверни неща в статията, като това примерно , че България е създала предпоставки да се свалят пътнически самолети.. Чак камили не сме
Второ, за съдбата на пилота на изтребителя не се споменава нищо, а би било добре да се знае, че е разстрелян в дома си, до хотел Хемус, няколко години по-късно. Поне така съм чувал, вярно ли е , по-осведомени ще кажат.
-
Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнениеВторо, за съдбата на пилота на изтребителя не се споменава нищо, а би било добре да се знае, че е разстрелян в дома си, до хотел Хемус, няколко години по-късно. Поне така съм чувал, вярно ли е , по-осведомени ще кажат.
П. П. Във форума има няколко теми от различни времена по въпроса.Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Баща ми е бил 8 годишен и е играел с другарчета на брега на Струма, още пази ясен спомен и ми е разказвал...Самолетът е поразен в небето над селата Огражден и Микрево,летял е съвсем ниско. Пада преди Петрич, в землището на с. Генерал Тодоров и Рупите. Местните разказват за черен дим от ударения самолет, опитва аварийно кацане и се разбива...но не е взривен в небето. Никой не оцелява, гледката е била страшна...Животът е харизан кон според мен...
Теди
Коментар
-
Самолетът се е разбил на северния склон на Кожух планина, южно над Рупите. Някои от местните хора добре помнеха случая, а един старец се похвали, че си е събрал няколко неща.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар