От: Деца индиго и кристални деца!
Мъчих се да чета с преводач, но така и не видях никакво конкретно, научно издържано определение за "индиго" и "кристални" деца. Попитах жена завършила преди няколко години психология и тя ми каза, че такова нещо не са изучавали и да търся "инфо" при "мамчетата" и в езотеричните форуми.
Кристални деца и деца Индиго ще управляват света
Вторник, 09 Юни 2009 18:11
....
Всички "научни" неща са тук:http://2012-bg.com/indigovi-hora/330...ravlqvat-sveta
... и още:
Сега вече ми се изясни: http://indigota.com/index.php?topic=980.0
Все едно да питам хората с инженерно образование за торсионните полета
Първоначално публикуван от Жулиета
Преглед на мнение
Кристални деца и деца Индиго ще управляват света
Вторник, 09 Юни 2009 18:11
Наричани "посланици на Бога" и "емисари на небесата", те притежават изумителни способности и разпростират върху човечеството енергията на любовта, доброто, всемогъществото и здравето Те са тук.
Според редица изследователи, те са следващото стъпало в духовната еволюция на човечеството след децата Индиго и са сред най-съвършените съвременни жители на Земята. Тези деца пък имат многоцветна аура и затова са наречени "кристални". Ред особености, включително телепатични и други уникални способности, а и това че очите им проникват дълбоко във всеки, който ги гледа, ги доближават до децата Индиго. Но има и съществени разлики. Например Кристалните деца са много по-общителни, докато другите, с лилава аура, са затворени и съсредоточени в себе си. Децата с многоцветна аура прощават лесно на всеки и сърцето им прелива от любов към целия свят.
...Веднъж двегодишната Нанси се събудила с думите "Аз съм беменна! Вече имам една дъщеря и трябва да замина за друг град, за да я взема". Изяснило се, че момиченцето е установило контакт с някое от своите минали въплъщения...
... и още:
...Днес съществуват между 15 и 20 млн. Индиго деца от пет различни поколения. Първото поколение се появява през 50-те години на миналия век.
Те се чувствали по-различно, като чели не принадлежали на семейството в което са родени и са родени в погрешно време и на погрешно място. През 80-те години се появява и третото поколение. То се характеризира със слаба енергийна обвивка.
Подложено е на влияния и често се диагностицира с хипер активност. При преминаването на Милениума се появява и петото поколение при което хипер активността е изчезнала и се появява изразена чувствителност, свитост и склоност към аутизам. "
Те се чувствали по-различно, като чели не принадлежали на семейството в което са родени и са родени в погрешно време и на погрешно място. През 80-те години се появява и третото поколение. То се характеризира със слаба енергийна обвивка.
Подложено е на влияния и често се диагностицира с хипер активност. При преминаването на Милениума се появява и петото поколение при което хипер активността е изчезнала и се появява изразена чувствителност, свитост и склоност към аутизам. "
Все едно да питам хората с инженерно образование за торсионните полета
Коментар