Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Деца индиго и кристални деца!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Деца индиго и кристални деца!

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
    Ето и пожеланите линкове
    ...
    Мъчих се да чета с преводач, но така и не видях никакво конкретно, научно издържано определение за "индиго" и "кристални" деца. Попитах жена завършила преди няколко години психология и тя ми каза, че такова нещо не са изучавали и да търся "инфо" при "мамчетата" и в езотеричните форуми.
    Кристални деца и деца Индиго ще управляват света
    Вторник, 09 Юни 2009 18:11

Наричани "посланици на Бога" и "емисари на небесата", те притежават изумителни способности и разпростират върху човечеството енергията на любовта, доброто, всемогъществото и здравето Те са тук.
    ....

Според редица изследователи, те са следващото стъпало в духовната еволюция на човечеството след децата Индиго и са сред най-съвършените съвременни жители на Земята. Тези деца пък имат многоцветна аура и затова са наречени "кристални". Ред особености, включително телепатични и други уникални способности, а и това че очите им проникват дълбоко във всеки, който ги гледа, ги доближават до децата Индиго. Но има и съществени разлики. Например Кристалните деца са много по-общителни, докато другите, с лилава аура, са затворени и съсредоточени в себе си. Децата с многоцветна аура прощават лесно на всеки и сърцето им прелива от любов към целия свят.

...Веднъж двегодишната Нанси се събудила с думите "Аз съм беменна! Вече имам една дъщеря и трябва да замина за друг град, за да я взема". Изяснило се, че момиченцето е установило контакт с някое от своите минали въплъщения...
    Всички "научни" неща са тук:http://2012-bg.com/indigovi-hora/330...ravlqvat-sveta
    ... и още:
    ...Днес съществуват между 15 и 20 млн. Индиго деца от пет различни поколения. Първото поколение се появява през 50-те години на миналия век.

Те се чувствали по-различно, като чели не принадлежали на семейството в което са родени и са родени в погрешно време и на погрешно място. През 80-те години се появява и третото поколение. То се характеризира със слаба енергийна обвивка.

Подложено е на влияния и често се диагностицира с хипер активност. При преминаването на Милениума се появява и петото поколение при което хипер активността е изчезнала и се появява изразена чувствителност, свитост и склоност към аутизам. "
    Сега вече ми се изясни: http://indigota.com/index.php?topic=980.0

Все едно да питам хората с инженерно образование за торсионните полета
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

От: Re: От: Деца индиго и кристални деца!

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение

За да си аутист не е достатъчно да имаш един симптом - трябва да са няколко, които те вкарват в диагнозата.

Та то това симптом на аутизъм ли е?!?! Аз винаги съм го смятал за способност за съсредоточаване върху нещо от особен интерес.
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Re: От: Re: От: Деца индиго и кристални деца!

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
        Та то това симптом на аутизъм ли е?!?! Аз винаги съм го смятал за способност за съсредоточаване върху нещо от особен интерес.
        Да, преконцентрация и липса на такава са симптоми.

При теб е точно така - способност за съсредоточаване върху нещо от особен интерес.
        Последно редактирано от Daniel; 29-09-10, 11:15.

Коментар

От: Re: От: Re: От: Деца индиго и кристални деца!

Четох,четох и всичко това ми се струват пълни глупости.
          Първо това с аурите, цветове и тъй нататък са сравнителни думи та да може ученика в медитациятя будизма да може да усъзнае типа на материятя ня това учение. Няма заснета аура и цветове на тая аура! Всичко това е сравнение.
          Единственото сигурно на тоя свят е даказанота с материални доказателства! На това лежи целия свят и цялатя наука!
          Заради тези сигурни теории хората се осмеляват да правят действия, които в противен случай биха били безрасъдно глупави. Точно тая логика дава сигурността и увереността в предприемането на действия.
          Разликата в хората е нещо което не може да се избегне човек се формира чрез заобикалящата го действителност, която е всичко това което ти се случва, последователността на действията и изобщо всеки един момент от ночалния ти живот те формира обоготявайки те и обременявайки те по един или друг начин.
          ЗАРАД ГОРЕНАПИСАНОТО ДРАГИ РОДИТЕЛИ ВНИМАВАЙТЕ КАКВО ПОДНАСЯТЕ НА ДЕЦАТА СИ, ЗАЩОТО ТОВА ГИ ФОРМИРА КАТО ЛИЧНОСТИ. КОЛКОТО И ДА Е НЕПРИЯТНО НА ХАРАТА ПРОВАЛИЛИ СЕ КАТО РОДИТЕЛЕ ОТГОВОРНОСТТА Е ИЗЦЯЛО ТЯХНА ЗА ТОВА КАКВИ СА ДИЦАТА ИМ.

Така сега малко и заразликата между хората!
          Човек е такъв какъвто е мозака му, а той се формира докото е още в корема на майката! Нещата които формират мозака са хормоните и тяхното ниво в майката по време на бременността. От тук идват и доста разлики между хората и ката цяло между мъжете и жените........ А па тая тема е толкова голямя че вече избягвям и да споменавам за разликите между мъжете и жените.......

Горенаписаното лежи върху прочита на поредица книги на Алан и Барбара Пиис!!! Прочетете ги и живота ви 100% ще стане по лек!!!
          За училищата в другите страни според мен тове е експеремент прикрит с тея глупости за ИНДИГО и дрън дрън...
          Хората не са се променили от както са са появили на земета, единственото което се променя е познанията и опита, който човечеството трупа с главоломна скорост!!!!!!

А за образователната система и аз съм съгласен, че не е добра, но какво да правиш това е системата в която живеем.

ПРОЧЕТЕТЕ КНИГИТЕ КОИТО ВИ ПРЕПОРЪЧАХ ПО ГОРЕ. ИЗПРОБВАЙТЕ НАПИСАНАТО В ТЯХ ЗА ДА СЕ ОБЕДИТЕ, ЧЕ Е ТАКА И ЩЕ УСЪЗНАЕТЕ МНОО РАБОТИ. РАБОТИ, КОИТО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ МОЖЕ И ДА НЕ РАЗБЕРЕТЕ ЦЯЛ ЖИВОТ...
          ЗА ДА МОЖЕШ, ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ!!!

Коментар

Приятелю, не съм и чувал дори за тези Пиис (вероятно е голям пропуск).
            При всички случаи, обаче, преди да залегна над каквито и да било сложни философии, определено бих си дал повечко труд за запознаване с българския език...
            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Хората са много различни и това е прекрасно !
              Преди време изучавах целенасочено неизвестни аспекти от биографията на велики люде.
              Нямах си на представа за какви отклонения от нормата става дума.
              Моцарт, Коши, Спиноза, Кант. Да не говорим за поетите, Бодлер, Рембо, ВанГог.....

Талантливите по принцип са ненормални - не нормални в буквалния смисъл на думата.
              Нормални са средностатистическите човеци. Раждат се ,живеят, натрупват, размножават се и умират - това е.
              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Прочети някоя тяхна книга и ще разбереш за какво става въпрос (сигурен съм, че би ти харесала)
                А относно философиите и езика не те разбирам какво искаш да кажеш. Би ли се опитай се да се изкажеш директно?

Коментар

Първоначално публикуван от graf_fon_kochev Преглед на мнение
                  Прочети някоя тяхна книга и ще разбереш за какво става въпрос (сигурен съм, че би ти харесала)
                  А относно философиите и езика не те разбирам какво искаш да кажеш. Би ли се опитай се да се изкажеш директно?
                  Мисля, че за правописа в предният Ви пост става реч.
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

ОК Правописа ми го мани. Знам, че правя грешки. Кои от неграмотност, кои механични по клавиатурата и от какво ли още не. Важното в момента е темата и смисъла на всяко мнение. Та ми и интересно кой с какво доказателство ще противоречи на моето мнение. По какъв начин ще бъдат подкрепени различните гладни точки и в крайна сметка човек да си направи извод сам за себе си въз основа на ценните мнения дадени по темета.

Коментар

За да не отварям нова тема бих искал да попитам тук:

Става въпрос за шест годишно дете, което има спонтанен интерес към математиката.

Бихте ли ми препоръчали добър педагог, който да оцени нивото и потенциала му за развитие?

p.s. отрицателните числа и умножаването са вече история.
                      Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                      „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                      LZ1EMS

Коментар

Имам , но във Варна! Г-жа Чалканова от МГ"Петър Берон"

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
                          За да не отварям нова тема бих искал да попитам тук:

Става въпрос за шест годишно дете, което има спонтанен интерес към математиката.

Бихте ли ми препоръчали добър педагог, който да оцени нивото и потенциала му за развитие?

p.s. отрицателните числа и умножаването са вече история.
                          Елена Кирчева - приятелка, много земен и скромен човек, учител е по информатика в 145 СОУ „Симеон Радев“, София. С много позитивно и предразполагащо отношение към децата (точно от каквото имат нужда); успява да им покаже забавната страна на математиката, така че да не ги уплаши или откаже, а да ги нахъси. Ще Ви пратя телефона й на ЛС; ако тя не е точния човек може да Ви насочи.
                          Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X