"Дара, ти не си сама, ние сме с теб"
. В коментарите пишеше, че цялата евровизия по принцип била като прайд парад. Така че разбира се, че ще участва момичето и тук.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бангаранга
Свий
X
-
Още по-голяма излагация е, че шефовете на Дара са преклонили глава пред натиска от 404 и Дара е отказала участие в Азербайджан
А може и да е отмъщение от посока Окупирана Палестина, или и двете...Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
"Нема нема, и.... бангаранга, или?" .... Или Петко Бочаров, да допълня! Ти да видиш "Как па все на политика избива всичко, че и пригласят... За-е-би..."... 🤣🤣🤣Последно редактирано от blackfirefly; 23-06-26, 19:16.
-
-
Рей Мистерио ®️ (брях, синът ми беше на 4-5 г. когато го гледаше същия по разните "Кечмании") развенчан и разбулен от... някой си Русев с бангаранга-кеч екип: https://x.com/transbulgaria/status/2...066511/video/1Деревянный сортир был сделан инженерами, а не маркетологами.
Коментар
-
-
Дара ли е по-добрa, или нормалната чалга, сръбско
. Като външен вид е едно към едно
- на музикален фестивал в Сърбия 2026...
Dara - Live (Belgrade Music Week 26)
Заснето с телефон там, бангарангата:
Коментар
-
Тука! Тука е истинското лице на Дара - Гей-прайда в Стокхолм (28.07.2026 г.) - от втората минута на клипа се развихря. Здравите сили са в потрес. Болните слабаци нервно пушат в ъгъла.Първоначално публикуван от jkd Преглед на мнениеДара ли е по-добрa, или нормалната чалга, сръбско
. Като външен вид е едно към едно
- на музикален фестивал в Сърбия 2026...
Деревянный сортир был сделан инженерами, а не маркетологами.
Коментар
-
Разкрих я аз Дара "хамелеонката" - при братята сърби е в ролята и 'съблеклото' на поп-фолк звезда, раздава се здраво и танцува като за последно. В Швеция - сменя играта според публиката и става по-примерна, обрана, с по-консервативно облекло и любезност. Няма лошо, ден година храни - те плащат, тя ще изпълнява каквото се търси от местните, къде ще ходи.
Ама и те една публика имат - това Прайд ли е или Стокхолмският пенсионерски клуб . Какво са седнали на тия столове, оградени с бариери, гледаща лошо охрана... Сърбите ги бият като маче у дирек по купонясване
, да взимат пример.
-
-
На мен ми направи впечатление колко много е тренирала за да пее тази година на живо концертите си, докато и танцува. Споменава в някои интервюта за какво става въпрос.Уникален режим, сравним с този на елитните спортисти. Очевидно екипът, който работи с нея и я подготви за Евровизия, от самото начало действа на максимум обороти и си разбира от работата. На всички изпълнения изглежда в перфектна физическа форма, просто си личи, че е положен огромен труд в това отношение.
DARA / Darina Yotova изпълни "Бангаранга" на Sofia Pride https://www.facebook.com/dnevnik/vid...1983102952490/
В Стокхолм са глътнали бастуна, у нас на прайда даже си се разхожда сред публиката...
Коментар
-
На става. Марихуаната те прави "cool", отпуска, повишава настроението, предизвиква безпричинно веселие и смях, но не и хиперактивност и тонус - не е "допинг".
-
След напрягането трябва и отпускане
. Ако й направят някои тестове, ще светнат като коледна елха
https://razkritia.com/liubopitni/dro...na-dara/134633 - както и на до-о-о-о-ста голям процент публични личности.
-
"Бедна им е"... На кого?
Убеден съм, че на продавачите на варена царевица им е все тая, а темпът им на работата няма да се промени особено...
Коментар
-
Вече има вицове по темата:
Догодина по време на Евровизия таратора в Бургас ще струва колкото гараж в София.
Коментар
-
За тях не знам, ама реването в София почна вчера още от обед. Как тъй нещо няма да е у великата столица. Иначе София само на слух за домакинство направи бизнеса още преди 3 месеца https://nova.bg/news/view/2026/05/23...7%D0%B8%D1%8F/Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнениеУ Варна си чува къ кесилина пикаят
Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
-
Все повече се убеждавам как онзи кукумицин Муск ще се окаже прав със “Скоро парите няма да имат значение”.
Щом подобна простотия или пост на оранжевият кретен могат да предизвикат толкова мащабни финансови промени - просто нема начин да не е прав.Враг усраине
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.
Коментар