Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Големите 4 и още 6 в България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: До: Големите 4 и още 6 в България

Mastodon отмениха лятното си турне
    Лятното турне на Mastodon, което трябваше да започне в Германия на 5 юни и да има спирка в София на 23 юни, беше отменено заради заболяване на китариста Бил Келихър.

Коментар

Днес е четвъртият международен ден на Slayer - 06.06.2010
      На 6 юни метъл феновете от целия свят отбелязват международния ден на Slayer, а американските почитатели на групата се борят датата да придобие статут на национален празник. Отбелязването на деня на Slayer включва слушане възможно най-силно на песни на бандата, по възможност на публично място и не на слушалки.
      Метъл офанзивата започва на 6 юни 2006 година като реакция на американския Ден на молитвата (National Day of Prayer). Официалният сайт на движението е http://www.nationaldayofslayer.org/ .
      От тук

Мислех да го сложа в тамата На тази дата... ,но там нали е за по сериозни събития, не че това не е, но все пак.

Коментар

Голямата четворка на траша в София - на живо в кината по целия свят
        Голямата четворка на траша – Metallica, Slayer, Megadeth и Anthrax избраха София за място, от където да излъчат концертите си по време на фестивала SOFIA ROCKS powered by SONISPHERE FESTIVAL на 22 юни 2010. Изпълненията ще се дават в над 450 киносалона в САЩ и в над 350 в Европа, Канада и Латинска Америка чрез магията на сателитните технологии и специално HD излъчване.

Така 22 юни ще остане паметен ден в историята за всички ни! Милиони метъл фенове по целия свят ще се кефят заедно с бг публиката от Националния стадион Васил Левски! Да покажем на всички, че сме най-верните, най-неуморните, най-шумните фенове! Нашето настроение ще зарази целия свят!

Билети за събитието могат да се поръчат на thebigfourlive.com, където са изброени и всички кина, които ще излъчват нашата фестивална дата. Продажбите започват от днес в САЩ и от 28 май в останалата част от света. Хората от Австралия, Южна Африка и Нова Зеландия ще могат да го гледат на запис по-късно.
        От тук

Ето и рекламата.

Коментар

От: Големите 4 и още 6 в България

Аз ще бъда най - отпред и двата дни на фестивала.

Нека да се разберем да се видим час или два преди събитието. Някой има ли конкретно предложение за място?

Коментар

Първоначално публикуван от walker Преглед на мнение
            Аз ще бъда най - отпред и двата дни на фестивала.

Нека да се разберем да се видим час или два преди събитието. Някой има ли конкретно предложение за място?
            Според мен още е рано да се разбираме за място, но със сигурност трябва да се видим (тези от форума които ще ходят) преди концерта.

Коментар

Просто не мога да се нарадвам на това
              Как пък се падна на София?

Коментар

Първи отзвуци от страницата на Металика във фейсбук

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:01.jpg
Прегледи:1
Размер:94.4 КБ
ID:5187955Натиснете снимката за да я уголемите

Име:02.jpg
Размер:106.4 КБ
ID:5187956Натиснете снимката за да я уголемите

Име:03.jpg
Размер:130.4 КБ
ID:5187957

Моят коментар за голямото събитие - по нататък.

Коментар

Концертът беше жесток въпреки, че се накиснахме здраво от дъжда и се одървихме от студ. Синовете ми бяха за първи път на такова събитие и се накефиха яко. Въпреки, че не съм върл фен на Металика (заради няколкото бозави албума след '88 г.) им свалям шапка. Бяха номер 1. Изпълнението на 4 групи едновременно също кърти миФки. Не съм сигурен, май беше режисирано предварително, но ме изкефи...
                  "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

И аз бях там. Разковах се!!!
                    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Концерта беше супер! Надявам се и днеска да бъде така! Днеска бяхме с колегите от форума да даряваме кръв, и какво да видим и доктора и сестрата с гривни за концерта, стана интересно!
                      LZ1ZAH

Коментар

Дъжд,град,студ още на Антракс.....обаче си заслужаваше всяка капка,плющяща върху мен и жена ми.....за пръв път не ми е промрънкала грам,а само се кефеше!Велики музиканти и професионалисти......Металика-няма какво да говорим!!!!!
                        Камен Механджиев

Коментар

Половин час след дъжда и вече бях сух - мноо здраво!
                          When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                            Концертът беше жесток въпреки, че се накиснахме здраво от дъжда и се одървихме от студ. Синовете ми бяха за първи път на такова събитие и се накефиха яко. Въпреки, че не съм върл фен на Металика (заради няколкото бозави албума след '88 г.) им свалям шапка. Бяха номер 1. Изпълнението на 4 групи едновременно също кърти миФки. Не съм сигурен, май беше режисирано предварително, но ме изкефи...
                            3 групи колега, Slayer са им казали приблизително: "Ние в Радомирски съдружия не влизаме- боза не правим..." и са отишли да къркат на спокойствие.
                            Иначе концерта и на мен много ми допадна. Единственото, което ме подлуди бяха малоумните чек- пойнтове, където ни маркираха като овце с тея целофанчета по ръцете- все едно за гей- парти ни подготвят.Такава СКАПАНА ОРГАНИЗАЦИЯ като на SONISPHERE не съм виждал никъде по света- в 15.30 се наредих на опашката, някъде след 18.00 успяхме да влезем вътре...при условие, че отидох основно заради антракс на този концерт, единственото, което ми остана, бе да ги слушам как забиват пред стадиона, както и мегадет до средата...Пълна отврат. Добре, че не пропуснах слейър, че щях да изперкам тотално...
                            08седемшест5едно513четири

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
                              3 групи колега, Slayer са им казали приблизително: "Ние в Радомирски съдружия не влизаме- боза не правим..." и са отишли да къркат на спокойствие.
                              Иначе концерта и на мен много ми допадна. Единственото, което ме подлуди бяха малоумните чек- пойнтове, където ни маркираха като овце с тея целофанчета по ръцете- все едно за гей- парти ни подготвят.Такава СКАПАНА ОРГАНИЗАЦИЯ като на SONISPHERE не съм виждал никъде по света- в 15.30 се наредих на опашката, някъде след 18.00 успяхме да влезем вътре...при условие, че отидох основно заради антракс на този концерт, единственото, което ми остана, бе да ги слушам как забиват пред стадиона, както и мегадет до средата...Пълна отврат. Добре, че не пропуснах слейър, че щях да изперкам тотално...
                              Брех, ти през кой чек влезе? В 15.20 влезнахме за минутка през 8-ми вход.
                              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                              Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                              В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:G4[1].jpg
Размер:10.1 КБ
ID:5187979Разкъртихме се .Всичко беше супер.
                                А днес са Manowar и Rammstein !
                                Последно редактирано от Krelion; 23-06-10, 13:58.
                                Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X