Здравейте,
Искам само да споделя, че според мен този филм е поредния безмислен многоефектен нискоинтелигентен високоманипулативен американски боклук имащ за цел промиване на мозъците на нашите деца. Изглежда аз съм един от малкото, който не разбира как може да се похарчат 300 милиона долара за такова нещо! Извинявам се за резките думи, просто не разбирам.
Искам само да споделя, че според мен този филм е поредния безмислен многоефектен нискоинтелигентен високоманипулативен американски боклук имащ за цел промиване на мозъците на нашите деца. Изглежда аз съм един от малкото, който не разбира как може да се похарчат 300 милиона долара за такова нещо! Извинявам се за резките думи, просто не разбирам.

А и до колкото аз съм запознат с тяхното творчество, а ги препрочетох няколко пъти
Искам да споделя нещо. Аз не навиждам холивудското кино! Според мен то е целенасочено и манипулативно, като определени идеи, виждания и култура нарочно се повтарят и видоизменят в различните сюжети на филмите им! И всичко това се прави целенасочено! Филмът Аватар е поредният такъв пример...
Коментар