Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Писна ми от тази телевизия!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Писна ми от тази телевизия!

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
    Верно бе, дайте да върнем социализъмъ.
    Тогава всички новини бяха добри.
    Така е бяха добри, но не бяха достоверни!

А за социализъмъ изобщо не тъгувам, надявам се и Вие.

Коментар

Някои тъгуваме!
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
        Някои тъгуваме!
        Искам си прекрасната кифла 8-ка и голяма боза за 12 стотинки с 0% консерванти
        А по темата то тя многократно е обсъждана,телевизията не е задължителна.Пак има и научно-популярни канали,има и радио...сами избираме.

Коментар

Първоначално публикуван от draev Преглед на мнение
          За съжеление е така.Но това е типична българска черта.
          Да бе! Тя жълтата преса е измислена в България.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Преди известно време се преместих да живея на друго място - телеризор имам телевизия нямам - дори и ефирна - да ти кажа хич не ми липсва. Наскоро бях при родителите ми - за 20 мин по телевизията се наслушах на такива неща че ми беше трудно да повярвам къде живея - хващай ножиците и режи кабела отмах.
            When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Телевизията е средство за пропаганда, реклама и печелене на пари. Не мисля, че има независима медия в България, така че тук при нас новините са предимно пропаганда, обработка на общественото мнение, инструмент на политиците, и нищо друго. То не е само в България, де.. Но тук някак нещата повече прозират и се набиват на очи - малка държава сме, и малко или много се знаем.
              М/у другото, случвало ми се е да не гледам новини в продължение на месец и повече. Забелязах, че през това време се чувствах по-добре. Новините ни зареждат с негативна енергия и стрес.
              Така че извода е - колкото по-малко новини гледаме - толкова по-добре

Коментар

Да, и аз станах оптимист откакто не гледам телевизия изобщо.
                Каквото ми трябва, си го намирам избирателно.
                Show must go on!
                LZ1VES

Коментар

Това дали гледаме или не,телевизия и новини няма нищо общо с вредите от нея.
                  Винаги има хора които я гледат и които се влияят,а от тези хора зависят различни неща.И всеки ден контактуваме с такива хора,та ефекта от влиянието на медиите върху живота ни като цяло не може да се изолира.
                  Отнесено в световен мащаб,доста неща се променят в някаква степен от влиянието на медиите.Та в този смисъл не можем да избягаме от телевизията,дори и хич никога да не сме я гледали.
                  Не се правя на умен,ама като се замислих.....
                  Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

До преди известно време сутрин, като ставах си включвах телевизора и слушах новините. Обичам да съм информиран, но в един момент ми писна да слушам за убииства, кражби, катастрофи, отвличания, криза и т.н. Вместо в началото на деня да се заредя с положителна енергия и да работя с настроение и усмивка, се натоварвах. Една сутрин направих своя избор - не включих телевизора, а си пуснах музика - разликата беше огромна.
                    За съжаление това наистина не решава проблема с влиянието и вредите на медиите и телевизията в случая.
                    Колега cecoa1, не се правиш на умен, просто разсъждаваш логично. Лошото е, че малко хора се замислят...

Коментар

Първоначално публикуван от walker Преглед на мнение
                      .................
                      Как не чух една положителна новина?!
                      ...............
                      Готово колега ! Какво ще кажеш за следната позитивна, но вярна редакция ?

- И така драги зрители продължава тенденцията: " Вчера - по добре от днес, а днес - по добре от утре !!! "
                      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                        Готово колега ! Какво ще кажеш за следната позитивна, но вярна редакция ?

- И така драги зрители продължава тенденцията: " Вчера - по добре от днес, а днес - по добре от утре !!! "
                        Остроумно, но не ме устройва.

Не живея ден за ден.

Коментар

Първоначално публикуван от walker Преглед на мнение
                          мрън, мрън, телевизията...
                          Ето ти рецепта:
                          1. Сутринта рано, в началото на работното време, несресан, небръснат и неизмит, с телевизора под ръчичка в местната заложна къща. Там ще срещнеш други като тебе. 20 лева са си 20 лева. Ако скоро си го пазарувал, може и 200 да е. Квитанцията хвърляш в зеления контейнер, да се рециклира.
                          2. Оттам - право в офиса на кабеларката. Там също е ясно - 20 лева на месец са си 20 лева на месец.
                          3. Прибираш се у дома, намотаваш всички излишни кабели на кълбо и ги прибираш в мазето. Избърсваш прахоляка на празното място.

Problem solved ! Вече си нов човек. Можеш и душ да си вземеш, да почнеш съвсем на чисто.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            Ето ти рецепта:
                            1. Сутринта рано, в началото на работното време, несресан, небръснат и неизмит, с телевизора под ръчичка в местната заложна къща. Там ще срещнеш други като тебе. 20 лева са си 20 лева. Ако скоро си го пазарувал, може и 200 да е. Квитанцията хвърляш в зеления контейнер, да се рециклира.
                            2. Оттам - право в офиса на кабеларката. Там също е ясно - 20 лева на месец са си 20 лева на месец.
                            3. Прибираш се у дома, намотаваш всички излишни кабели на кълбо и ги прибираш в мазето. Избърсваш прахоляка на празното място.

Problem solved ! Вече си нов човек. Можеш и душ да си вземеш, да почнеш съвсем на чисто.
                            Човече супер си и ми реши проблема. Всъщност ти успя да решиш проблем, който не съм имал.

Нека да обясня:
                            - Аз не съм мрънкал от телевизията, просто изказах мнение, което не държа да го споделят всички.
                            - Нямам и не съм имал проблем с телевизора си и с телевизията така, че т.1 и т.2 отпадат.

Иначе рецептата си я бива.

Коментар

"Кхъ-кхъ..." (плахо покашлюване)... Извинете, че ви прекъсвам единомислието, но какво всъщност искате ? Да не слушате / гледате лоши новини ? ("Приносителите на лоши вести ги убиват, нали ?"). Да избягате от реалността ? Вярно е, че журналята преекспонират, драматизират и т.н., но нима искате да кажете, че в БГ (тука един навремето ми се скара, че съм я наричал "Булгаристан", затова, защото пръстите ми и понастоящем нещо не могат да й напишат баш името, такава, каквато я помня и искам пак да бъде, затова - "БГ"), та искате да ми кажете, че тук няма: катастрофи, сексуални престъпления от възможно най-долно-животинско-содомо-и-прочие вид, че няма отвличания, поръчкови и безобразни, тип "за глупост" битови убийства и т.н. и т.н. и т.н. и ... Или искате да кажете, че ТАКИВА РАБОТИ СТАВАТ, АМА НИЕ (т.е. ВИЕ) НЕ ИСКАТЕ И ДА ЗНАЕТЕ ЗА ТЯХ Да си гледаме там, кефа, ракийката-салатката, лова-риболова, свинското-винското, лифта-дрифта, хъбовете-фланците, дрън-дрън, ярина
                              Вие давате ли си сметка, че просто концентрацията на "лошите вести" у нас е реално по-голяма, отколкото в която и да било нормална
                              страна
                              Не ? Не е вярно ? Значи, според вас във Франция, Италия, Германия и т.н., някой Дядо Коледа "редактира" новините и се грижи да не разваля доброто настроение на публиката, а у нас - не ?
                              България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                                "Кхъ-кхъ..."
                                Явно,нещо здравето а?!
                                Тоя,който е започнал темата,е казал какво има предвид в самото и начало.После се допълни това за лошите новини,като цяло.
                                И това за по-голяма концентрация на общи лоши новини у нас,отколкото в чужбина не го вярвам,но че бг журналята търсят по-целенасочено лошото и че го преекспонират в различна степен("колеги имаме новина","сензационни разкрития за.."и др подобни) съм дълбоко убеден.
                                И в чужбина си имат "лошо".През известно време даже толкова лошо,че добива международен отзвук.
                                Стрелят в детски градини,училища,казарми....Убиват купове хора,стават страшни трагедии,катастрофи,задръствания,природни бедствия....
                                Ама нали на чъжд гръб "...и сто тояги са малко",та държим да се оплачем,че сме най-зле.
                                Хубаво,щом някой има полза да се оплаче от нещо...да го прави.Аз лично,полза от хленчене,реално не съм видял,а често има и вреди...
                                Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X