Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трета тема за турските сериали. Не бе. Майтапя се...

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Трета тема за турските сериали. Не бе. Майтапя се...

    ...просто миналата седмица по неведоми причини се озовах набеден за фотограф във водовъртежа на някакъв измислен кинофестивал. Световно известният, ама адски известен, кинофестивал на Куинс.

    Та както и да е. Сред незабравимите приключения в стил да снимам известни личности като например звездите в националния шампионат за радиоуправляеми колички мащаб 1/10, героинята забравих и името от турската сапунка никога не съм и знаел името, и безброй второстепенни актьори от третостепенни филми, приятно ме впечатли един турски филм първата вечер.

    Автомобилите на революцията, или Автомобили Деврим. Не че ще се скъсам да го препоръчвам. Филмчето си е леко (съвсем леко) наивно, но е свежо колкото си щеш. Изключително добре подбрани актьори, прекрасно актьорско майсторство, интересен сюжет за любителите на грес и машинно масло (разказва се за перипетиите около създаването на първия турски автомобил през 60те години). Толкоз. Не е нужно да се скъсате да го търсите, но ако ви попадне - не го пропускайте. Имам късмета да не съм подложен на бомбардировката турски сериали в българския тв небосвод, но конкретно това филмче бих го гледал пак ако ми падне.
    Издъних се на Тюринг теста

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X