До: "Цената на истината" Няма такава отврат.
В момента показват "цялата истина..." за 2500 лева на първи етап.
Героите са Роберт, жена му Марина, синът им. Още от началото декларираха вечна любов и харесване до гроб. Бракът им се състои от нечувано уважение и страхотна плътска любов.
Постепенно се изяснява (Роберт отговаря искрено, зер 2500 лева са пари!) че той има две любовници, тя прави три аборта от други мъже, тя го е пердашила веднъж, той я е тупал до загуба на съзнание. Тя има дете от първия си брак, той също дете от първия брак " Роби, ела да видиш: моите и твоите деца бият нашите!!"
Ме има такива весели семейства, няма съмнения.
Но да ни ги представят като герои? Да им плащат пари за този бълвоч!?!
Първоначално публикуван от wickedsmile
Преглед на мнение
Героите са Роберт, жена му Марина, синът им. Още от началото декларираха вечна любов и харесване до гроб. Бракът им се състои от нечувано уважение и страхотна плътска любов.
Постепенно се изяснява (Роберт отговаря искрено, зер 2500 лева са пари!) че той има две любовници, тя прави три аборта от други мъже, тя го е пердашила веднъж, той я е тупал до загуба на съзнание. Тя има дете от първия си брак, той също дете от първия брак " Роби, ела да видиш: моите и твоите деца бият нашите!!"
Ме има такива весели семейства, няма съмнения.
Но да ни ги представят като герои? Да им плащат пари за този бълвоч!?!

Това не може да е истина - поне не за тея пари!
Всички(дано не съм права) средностатистически домакини захвърлят тигани и прочее и замират пред телевизора в очакване на поредната доза лъжа, изсипваща се от екрана(ако не е някоя турска сапунка, щото там всичко вълшебно) и си казват някак примирено- Е, има и по-зле от мен, те на тая мъжа и и изневерява..моя не, мое ме шамаросва, ма поне ми е верен..
Коментар