Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Цената на истината" Няма такава отврат.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: "Цената на истината" Няма такава отврат.

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Аз няколко неща не разбирам:

- Кой ви кара да го гледате като не ви харесва? Дистанционното е голяма сила - винаги можеш да спреш тивито
    - и друго - низките страсти винаги са се били използвани за забавление - чели сте "Човекът, който се смее", предполагам?

Няма нищо ново под слънцето.
    +100
    От 5-6 години насам телевизора у дома се включва само за Формула1, мачове на волейболните национали и по време на гръмотевични бури (компютрите ги спирам, че ми свидят).
    Опитайте, живота изведнъж става мнооого по-спокоен.
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Аз няколко неща не разбирам:

- Кой ви кара да го гледате като те ви харесва? Дистанционното е голяма сила - винаги можеш да спреш тивито
      - и друго - низките страсти винаги са се били използвани за забавление - чели сте "Човекът, който се смее", предполагам?

Няма нищо ново под слънцето.
      Принципно е вариант, обаче ако никой не гъкне и кротко си намалява или изключва телевизора ще започнат да дават още по-големи простотии(сигурно ще успеят да измислят). Най- е лесно да си мълчим за всичко, обаче така нещата няма да се оправят. Ако се опитаме да направим нещо нищо не губим, нали?
      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
      A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
        Най- е лесно да си мълчим за всичко, обаче така нещата няма да се оправят. Ако се опитаме да направим нещо нищо не губим, нали?
        Еми не баш. Аз те разбирам, но хората винаги ще се забавляват на уроди, простотии и как съседът се е пльокнал в локвата. Човещина е. Затова и има такива предавания.
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ако се опитаме да направим нещо нищо не губим, нали?
          Е с това не съм много съгласен. Но които има здраво д.... не си мълчи и си носи последствията от това.

Коментар

Първоначално публикуван от asen3 Преглед на мнение
            Е с това не съм много съгласен. Но които има здраво д.... не си мълчи и си носи последствията от това.
            Извинявай, ако напишеш едно писмо до СЕМ или до Нова ТВ и им кажеш, какво мислиш какво по-точно ще се случи в твой ущърб?!
            Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
            A2 (+)

Коментар

Извинявай, ако напишеш едно писмо до СЕМ или до Нова ТВ и им кажеш, какво мислиш какво по-точно ще се случи в твой ущърб?!
              Ще получи тъп отговор, ще се ядоса, ще напише по-остро писмо с конкретни искания, ще получи в отговор поредния бълвоч... тук прескачаме една година (или една седмица, според нервната система), все пак не сме в мексикански сериал... накрая нашия човек вади пушката и открива ловния сезон.
              Риалити шоу за милиони! "Току що отстреляха крака на оператора с бренеке магнум 16ти калибър от 2 метра, но той геройски продължава да крепи камерата във зъби..." и тълпата тъпаци гледа и се радва, нашия герой се озовава с чек метър на два за $ 2 000 000 под прожекторите пред НДК връчен тържествено от Ники Кънчев, а Къци Вапцаров потрива доволно ръце зад сцената и се чуди дали да изкупи империята на Тръмп на борсата или направо да стиснат ръцете на домашна вечеря в кръчмата в Нови Искър...
              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

И на мен не ми харесва, но мисля, че тези телевизии ги управляват професионалисти (иначе няма да ги има, нали - ще фалират) и хората са направили маркетингово проучване от какво аджеба се нуждае българинът в духовен план.
                Изводът ми е, че няма какво да се сърдим - точно от това имат нужда хората вечер, един хубав сериал, едно хубаво "рИалити", ракийка+салатка и маалко по-късно - едно хубаво филмче за възрастни от сорта "палави санитарки".
                Е, при тези вкусове спокойно може да се добавят обилно и реклами на превръзки и тоалетна хартия преди и след новините за пресни трупове и болни мафиоти, за транссексуални любимци и певачката Хортензия...

Дето пеят там едни пичове: "Спрете този влак, искам да сляза!"

Коментар

Еми не баш. Аз те разбирам, но хората винаги ще се забавляват на уроди, простотии и как съседът се е пльокнал в локвата. Човещина е. Затова и има такива предавания.
                  Точно обратното е. Всичко, което си изброил е липса на човещина.
                  Да опознаем България, за да я обикнем и да я пазим чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                    И на мен не ми харесва, но мисля, че тези телевизии ги управляват професионалисти (иначе няма да ги има, нали - ще фалират) и хората са направили маркетингово проучване от какво аджеба се нуждае българинът в духовен план.
                    Изводът ми е, че няма какво да се сърдим - точно от това имат нужда хората вечер, един хубав сериал, едно хубаво "рИалити", ракийка+салатка и маалко по-късно - едно хубаво филмче за възрастни от сорта "палави санитарки".
                    Е, при тези вкусове спокойно може да се добавят обилно и реклами на превръзки и тоалетна хартия преди и след новините за пресни трупове и болни мафиоти, за транссексуални любимци и певачката Хортензия...

Дето пеят там едни пичове: "Спрете този влак, искам да сляза!"
                    +100 Ще си позволя само следния коментар."Каквото повикало -такова се обадило",и това касае единствено обществото ни,в което за жалост и ние сме членове.
                    Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Не съм гледал предаването което се дискутира. Въпреки това нещо не ми е ясно. В интернет форумите доста често се излиза с тъпия аргумент "това е частен форум, на който не му харесва да пали джапанките". Цитираната телевизия също е частна. На който не му харесва програмата и, да пали...
                      Или в единия случай може да се дават съвети, а в другия не? То вярно, че аршина в зависимост от това какво се мери не винаги са еднакви, ама...
                      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                        Не съм гледал предаването което се дискутира. Въпреки това нещо не ми е ясно. В интернет форумите доста често се излиза с тъпия аргумент "това е частен форум, на който не му харесва да пали джапанките". Цитираната телевизия също е частна. На който не му харесва програмата и, да пали...
                        Или в единия случай може да се дават съвети, а в другия не? То вярно, че аршина в зависимост от това какво се мери не винаги са еднакви, ама...
                        Напълно си прав разбира се .С изключение на това ,че въпросните телевизии владеят националния ефир,а медиите са доказания инструмент за манипулиране на обществото.
                        Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Какво би могло да се направи за да се спре или измести в по подходящо време това разложително предаване?
                          Има ли някой опит в подписки, протести, пърформанси или заплахи ... и др. , които са дали резултат в подобни казуси?
                          Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
                            Какво би могло да се направи за да се спре или измести в по подходящо време това разложително предаване?
                            ............?

Бихме могли да организираме подписка:

НЯМА ДА КУПУВАМ НИЩО, КОЕТО СЕ РЕКЛАМИРА ПО ...Н О В А ТВ !

Не съм съгласен с пошлото предаване Цената на Истината в прайм тайма на Нова Телевизия.

Затова декларирам, че вднага ще изхвърля от дома си всички продукти рекламирани от тази телевизия и няма да ги консумирам повече, дори да се наложи да редуцирам начина си на живот и да променя медикаментозните си лечения !

След това да разпратим линкове до сродни форуми.
                            Също както и до основните им рекламодатели.
                            Когато започнат да се броят подписалите с хиляди и ще им духнат свещичката.

Това е само предложение за вариант, разбира се.
                            Последно редактирано от Nik Nikolov; 19-09-09, 14:12.
                            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от sineto Преглед на мнение
                              Напълно си прав разбира се .С изключение на това ,че въпросните телевизии владеят националния ефир,а медиите са доказания инструмент за манипулиране на обществото.
                              Изпратих току що линк на нашите мнения по "Цената на истината" до СЕМ. Боя се, до датата за аванс, или заплата няма кой да го прочете там...

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                                Затова декларирам, че вднага ще изхвърля от дома си всички продукти рекламирани от тази телевизия и няма да ги консумирам повече, дори да се наложи да редуцирам начина си на живот и да променя медикаментозните си лечения !
                                Това за лечението е откровено тъпо. Добрите лекарства са важни и са над това дали ти харесва телевизията или не.
                                И още нещо - ми 99.999% от рекламите по всички телевизии са еднакви - т.е. ще спреш изобщо да пазаруваш?
                                А къде остана свододата на словото?
                                Не защитавам това предаване - ама аз проблеми с него нямам. Нова не гледам по принцип, това чудо също няма да погледна.
                                И все пак - свободата на словото е много важна.
                                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X