Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Цената на истината" Няма такава отврат.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: "Цената на истината" Няма такава отврат.

Чуйте това:"Ние ще хвърлим всичко,което имаме,цялото злато,което имаме,цялата реална мощ и ресурси за оглупяването на хората от соц. страни. Човешкият мозък и съзнание могат да бъдат изменяни. Като посеем там хаос,ние незабелязано ще подменим техните ценности с фалшиви и ще ги заставим да повярват в тях. Литературата,театърът,киното ще изобразяват и прославят най-ниските човешки страсти. Ние всячески ще поддържаме и издигаме така наречените художници,които ще насаждат и втълпяват в човешкото съзнание култ към секса,насилието,садизма,предателството-с една дума-безнравствеността. Честността и порядъчността ще се осмиват и ще станат ненужни,ще се превърнат в отживелица от миналото. Безсрамието,наглостта,лъжата и измамата,пиянството и наркоманията,предателството,враждата между хората -всичко това ще насаждаме ловко и незабележимо. По такъв начин ще съсипваме поколение след поколение. Ще предизвикаме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза "Защита на правата на човека и гражданските му свободи." " Алън Ф. Дълес,1947 год.
    Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
      Чуйте това:"Ние ще хвърлим всичко,което имаме,цялото злато,което имаме,цялата реална мощ и ресурси за оглупяването на хората от соц. страни. Човешкият мозък и съзнание могат да бъдат изменяни. Като посеем там хаос,ние незабелязано ще подменим техните ценности с фалшиви и ще ги заставим да повярват в тях. Литературата,театърът,киното ще изобразяват и прославят най-ниските човешки страсти. Ние всячески ще поддържаме и издигаме така наречените художници,които ще насаждат и втълпяват в човешкото съзнание култ към секса,насилието,садизма,предателството-с една дума-безнравствеността. Честността и порядъчността ще се осмиват и ще станат ненужни,ще се превърнат в отживелица от миналото. Безсрамието,наглостта,лъжата и измамата,пиянството и наркоманията,предателството,враждата между хората -всичко това ще насаждаме ловко и незабележимо. По такъв начин ще съсипваме поколение след поколение. Ще предизвикаме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза "Защита на правата на човека и гражданските му свободи." " Алън Ф. Дълес,1947 год.
      Както казват арабелите "Всички беди идват от Америка" , май ще се окажат прави.
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

И аз подържам мнението, че както това, така и "Окна" и "Хваната в изневяра" са 70 процента сценарии и 30 процента хора готови на всичко за пари. Ако има някой вътрешен с Нова нека каже, за да не остават само мниения без доводи.
        http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
        http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Да не забравяме и плана "РАН-ЪТ" който България ОТХВЪРЛЯ през 1990 но всичко случващо се от тогава май го следва безпрекословно.
          Америка си следва своето развитие, то неминуемо води до ограбване на други по-слаби страни. Някой все пак трябва да заеме мястото на "освободените" роби. И не е много препоръчително той да има духовни ценности или човешки скруполи.
          088455338две
          "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
          Джамбазов 2010г..

Коментар

Единственият пропуск в тази теория е, че ВСИЧКИ тези предавани първо са се опитали да пробият на запад и чак когато са се изтъркали и лицензите им са станали евтини, идват и тук...
            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Днес в 13.15 по телевизията имаше реклама на тази отврат ...
              Бихте ли спали със ... бихте ли направили тройка, сънували ли сте гробище по време на секс със ...
              Това нещо трябва да спре!
              Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Аз пък му правя "евала" на това предаване и на турските сериали също. Преди време обичах вечер да седна пред телевизора и да се разтоваря за час - два. Сега заради тези програми придобих нов навик: взимам баскетболната топка и отивам да играя докато ми излезе душата. Българските медии минаха всякакви граници, пресата вече е изцяло жълта, националните телевизии въртят само сапунки, а останалите канали са на една или друга партия. Ако така продължава и повече хора правят като мен сигурно скоро пак ще се превърнем в нация от спортисти
                ПОЧИВАЙ В МИР БГ ЖУРНАЛИСТИКА!
                "Nec scire fas est omnia."(Quintus Horatius Flaccus)
                "Не можеш да знаеш всичко."(Квинт Хораций Флак)

Коментар

И преди и сега винаги съм казвал и писал едно и също при всяка тема която се появява след като по националния ефир цъфне някое мъртво родено отроче,прекалено много време отделяме във форума за подобни смешни неща,които не му харесва не го гледа но за да знае човек нещо дали му харесва или не поне веднъж го е заглеждал.Коментирането на подобни предавания води само до повишаване на реитйнга им, колкото по-малко време им отделяме толкова по добре и за тях и за нас.
                  ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                  тел.088четири 9едно9 4нула4
                  -------------------------------------------------------

Коментар

Лошото в случея, е че децата са им луди фенове. Те трудно различават добро от зло. И рекламата през деня по мое мнение трябва да се ограничи до минимум, а за тези предавания въобще да ги няма.

Коментар

Това предаване няма да го бъде! Лошото е, че за това време през което е в ефир ще нанесе сума ти поразии на психиката на много хора, особенно на децата!
                      Ако все пак има фенове и аудитория - моля след 23 ч.!
                      יעבור
                      «И това ще мине»

Коментар

Ако беше на хартиен носител нямаше и за тоалетна хартия да става.
                        JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Аз пък си задавам следния въпрос "Каква е цената на ПРОСТОТИЯТА?", явно вече са закъсали тотално та се чудят как да привлекат телевизионната аудитория. Никога не съм харесвал подобен тип предавания още като пуснаха първата година Биг Брадър гледах малко с интерес но не ми хареса единствено от цялото предаване ми беше интересно "Бай Брадър" ама и оттогава нататък даже вече не обръщам внимание на това предаване, но като цяло то си има големи поклоници за жалост , но определено явно тази година са стигнали върха на апогея си от Нова. Също така има и други предавания като "Сървайвър" които са същия сорт тъпотия. Най-тъжно ми става че вместо да намалят такива предавания се увеличават което явно говори за увеличаваща им се популярност.

Коментар

Първоначално публикуван от asen3 Преглед на мнение
                            Лошото в случея, е че децата са им луди фенове. Те трудно различават добро от зло. И рекламата през деня по мое мнение трябва да се ограничи до минимум, а за тези предавания въобще да ги няма.
                            ММММ да лошо е но въпреки че аз деца нямам за сега си мисля че след съответното обръщане на внимание на детето разговори с него то може да разбере кое е добро и кое не.Все пак родителите са отоговорни за това какви ще са техните деца в бъдеще и те са тези които създават самосъзнание на бъдещото поколение,не искам никого да обвинявам но забелязвам че сега телевизията и в частност подобни предавания са се превърнали в перфектна детегледачка за много родители.
                            ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                            тел.088четири 9едно9 4нула4
                            -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
                              ММММ да лошо е но въпреки че аз деца нямам за сега си мисля че след съответното обръщане на внимание на детето разговори с него то може да разбере кое е добро и кое не.Все пак родителите са отоговорни за това какви ще са техните деца в бъдеще и те са тези които създават самосъзнание на бъдещото поколение,не искам никого да обвинявам но забелязвам че сега телевизията и в частност подобни предавания са се превърнали в перфектна детегледачка за много родители.
                              Колега колко време може да отдели работещ родител за детето си. А и не живе е в кувиоз. Аз също нямам но гледам племенника ми.

Коментар

Аз няколко неща не разбирам:

- Кой ви кара да го гледате като те ви харесва? Дистанционното е голяма сила - винаги можеш да спреш тивито
                                - и друго - низките страсти винаги са се били използвани за забавление - чели сте "Човекът, който се смее", предполагам?

Няма нищо ново под слънцето.
                                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X