Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Великден. На семеен обяд с бТВ.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Великден. На семеен обяд с бТВ.

Седнали сме на тържествен великденски обяд. Някой е включил бТВ. Върви "празничен" филм, в който се обсъжда момичето с...остатъчен пенис, "което ми пробутаха в хотела..."

Наздраве! Христос воскресе!

До: Великден. На семеен обяд с бТВ.

Без коментар !!!
    Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
      Седнали сме на тържествен великденски обяд. Някой е включил бТВ...
      Вместо да изхвърлиш тъпокуба, ти си го включил насред празника.

Коментар

Седнали сме на тържествен великденски обяд. Някой е включил бТВ. Върви "празничен" филм, в който се обсъжда момичето с...остатъчен пенис, "което ми пробутаха в хотела..."

Наздраве! Христос воскресе!
        До телевизора ли опряхте на празничния семеен обяд?!? Като не ти харесва програмата - използвай дистанционното.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
          До телевизора ли опряхте на празничния семеен обяд?!? Като не ти харесва програмата - използвай дистанционното.
          Ама на, откъде да се сетя? Когато ловец подгони щраус, онзи бунак си зарови главата в пясъка и ...никой не го вижда. Най-се вижда голият му задник.

Коментар

Аз ви разправям, че телевизорите са за кофата и телевизията е се нуждае от сериозна промяна, преди да става за гледане, но явно не съм никак убедителен

Коментар

... Когато ловец подгони щраус, онзи бунак си зарови главата в пясъка и ...никой не го вижда. Най-се вижда голият му задник.
              Продължава да не ми е ясно какво очакваш от телевизионните канали. За всеки празник да ти правят целодневна тематична празнична програма?
              Както беше едно време и цялата държава се занимаваше с новогодишната програма на телевизията?
              Защо да го правят и кой плаща сметката?!?
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                Продължава да не ми е ясно какво очакваш от телевизионните канали. За всеки празник да ти правят целодневна тематична празнична програма?
                Както беше едно време и цялата държава се занимаваше с новогодишната програма на телевизията?
                Защо да го правят и кой плаща сметката?!?
                Съгласна съм, но все пак има някакви граници, от които не бива да се излиза на подобни празници
                Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

А кой е казал, че бТВ има нещо общо с "Христос Воскресе!" или пък с българщината? Тези явления, на този канал са отдавна и почти задължителни по случай такива празници. Иначе знаят как се прави телевизия и затова носят още повече зло.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X