Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Националният ни празник

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Националният ни празник

Понеделник 19.45. Националната БНТ показва тържествата от Велико Търново по случай 100 години Независимост.

БТВ и Нова, спазват "традицията" в такива дни да отвличат българина (Тий кичеците увлачат...З.Стоянов "Записките...") от Великата Годишнина с "Биг брадър" и танци на "звездите" с дежурната ръкопляскаща на запис публика...
    ....
    Номерът е стар.
    Преди години на Великден БНТ прожектираше някой "западен" филм, че да не ходи народът на черква.
    ......Познат похват. С обратен знак.

До: Националният ни празник

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
    Понеделник 19.45. Националната БНТ показва тържествата от Велико Търново по случай 100 години Независимост.
    Излъчиха даже и за пръв път по телевизия пълната версия на "Звук и светлина".
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Да използвам случая. Между "подредените" не видях Доган. Аз ли не видях или си го нямаше. То и какво ли ще прави там - това не е неговият празник...
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Аз си сложих Българското знаме на балкона Taка правеше и прабаба ми. Телевизия не гледам.
        Не видях празнуващи в града. И други знамена не видях.
        Show must go on!
        LZ1VES

Коментар

И в Бургас не се усети особено празнуване. Заря нямаше /тъй де, да не би да отваряме нова пицария, че да има илюминации/. Познати, които срещах днес и поздравявах с: "Честит празник!", ме гледаха леко недоумяващо. И в един момент се запитах:"абе верно ли сме независими, че да го празнуваме?"...

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
            Да използвам случая. Между "подредените" не видях Доган. Аз ли не видях или си го нямаше.
            Нямаше го. Управляващата тройна коалиция отбеляза Независимостта на България в двоен вариант - БСП и НДСВ. Особено сърдечно беше приветстван от търновци Симеон Сакскобурготски. За цвят се мяркаха и опозициони лидери - Красимир Каракачанов и Стефан Софиянски.
            Централните улици, където премина шествието от Царевец до паметника "Майка България", бяха надлежно украсени с българския трикольор по балконите на сградите. По страничните улички тук-там се вееше някой флаг. Като цяло не се усети някаква особена тържественост.
            Явно, на фона на 500 години чуждо владичество, 100 години независимост не са достатъчни за повечето българи да се усетят свободни и независими. Може би след още 100, 200 години да имаме напредък...
            Да опознаем България, за да я обикнем и да я пазим чиста!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X