Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ФИЛМИ

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • ФИЛМИ

    Здравейте!
    Както всички знаете, по света има много филми, които са пълни с ЕКСТРИЙМ от всякакъв вид и калибър!!!
    Предлагам, чрез тази тема, който е гледал или чул за някой филм от тази сфера, да сподели мнението си за него. Да препоръча някое ново или старо заглавие, което си струва да се види!
    "Истински се вижда само със сърцето, същественото е невидимо за очите!" НО не и когато си на Ендуро!

  • #2
    пак от мен

    Предполагам, че всички сте гледали Оби Уан при околосветското му пътешествие, заедно с Charley Boorman в LONG WAY ROUND по дискавъри. На мен ми направи много силно впечатление, колко е силна тръпката им от мотора, от желанието да превземат километри, от начина им на контакти с различни хора по света, със скромните условия, в които трябваше да живеят, имайки предвид, че са богати хора. Направи ми лошо впечатление качеството на БМВ тата, изпочупиха се, явно не са за извън асвалта. Но пък в началото на филма, в първата серия, ктм много ме разочароваха, защото тези двамата се чудеха с кой мотор да тръгнат. Бяха решили за ктм, но от там им се обадиха и им казаха, че не искали да им дават името на фирмата. А пък от филма, рекламата за бмв излезе страхотна, като забравим малките ремонти по пътя.
    А тези дни ми казаха, че имало някакъв много по-добър филм от този, казва се МОНДО ЕНДУРО, но не съм го намерил още.
    "Истински се вижда само със сърцето, същественото е невидимо за очите!" НО не и когато си на Ендуро!

    Коментар


    • #3
      Гладайте серии на Crusty Demons и няма да съжалявате
      No bike - no fun!

      Коментар


      • #4
        от Шириней

        ААА наистина Кристи е добър, гледал съм 4,8,9 и 10 серия с него! От подобен тип, но сега не се сещам името има и едни майстори със шосейки-направо ги мачкат-играят брейк върху двигателя в движение! И много други лудории... А имам и серия на Блек райдър-някакъв пич, който някъде по скандинавските страни кара с 200-300 в града!!!! Прави страхотно шоу! Само дето там всички спазвата правилата на движение и никой не прави резки движения по пътищата им! Защото при нас се превръща в космонавт за секунди с тази скорост в града А в последния филм, този пич мачка някаква Хаябуза с 300 и нещо!
        "Истински се вижда само със сърцето, същественото е невидимо за очите!" НО не и когато си на Ендуро!

        Коментар


        • #5
          А, и аз съм го гледал този Блек райдър , и направо ме изуми ! Егати човека , кара с 300 км/ч по път с движение и то една камара километри! Наскоро гледах пък едно филмче - Arabic drift - за фрий дрифтинг някъде по Емирствата - и там са много луди - въртят си дрифтинга около коли , камиони и даже около един камион с цистерна!

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X