Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов български филм...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нов български филм...

цък тук: http://b-a-k-l-a-v-a.blogspot.com/

за съжаление никой от нас и най-вече журналята не е гледал филма.
    - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
    - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Добре, имаш възможност да го изгледаш целия:
      http://www.vbox7.com/play:47b3b31b

Коментар

абсолютно съм съгласен с написаното дотук от davc... МОга да добавя от себе си - дочакахме най-сетне да се размърда и изкуството, да надигне плахо глава и да заяви, че и то вижда какво става в страната и не е безучастно. Дали го прави за пари или парите са на 2 или 3-то място в целия план - това не ме засяга. Че ще допринесе по някакъв начин отрицателно за изключително отрицателния ни имидж навън - това не ме притеснява никак. Важното за мен е, че не се мълчи. Може филмът да е не е толкова добър или правдив... частичка истина да казва обаче, си заслужава всички да го видят. Защото след това се пораждат тези дискусии, задават се въпроси, шуми се.......

Коментар

Имаше интервю в новините с един кинаджия бил в журито на някакъв кинофестивал във Варна където филма е учавствал - каза човека - няма таквиа неща дето се говорят така брутално по новините. Освен това имам известни възможности да правя филмчета сниман ис камера на двд - т.н. да монтирам да режа да се оправям, някак тъпо ми изглежда в рекламата на филма да се завоалират някои неща и изведнъж ти показват как бана влиза в слива - но нито банана нито сливата по рамери бих оприличил с детски. Някой просто не иска човека да стане известен. Така си мисля.

Кажи, че сестра му е курва, пък.....
          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

най-лошото в ситуацията е, че цялата тая работа е истина! все пак е българия! според мен тоя дето е измислил филма, не го е мислил най вече да изкарва пари от тоя филм, а да се види как изглежда българия!

Коментар

Първоначално публикуван от Tiger Преглед на мнение
              Добре, имаш възможност да го изгледаш целия:
              http://www.vbox7.com/play:47b3b31b
              ?? това е трейлър 02
              - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
              - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Нека се замислим, колко от новите български филми не показват България като страна на олигофрени! Правят ги разни хитреци, живеещи в чужбина, в случая Канада. Колкото и да са нискобюджетни-все някой е дал парите. Другият аспект е с разрешителните за снимки. Яд ме хваща като гледам в такива "продукции" добре познати лица от тоталитарно време-да се правят на репресирани, а тогава филм не минаваше без тях или друга халтура. Какво достойнство имат тези хора?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X