Здраввеите понеже по голямата част от форума са на години по-големи от моите а и са любители на руското(това е всеразбран факт
)искам да ви попитам за един филм които бях гледал по тогаващният първи канал ,сегащната Българска Национална Телевизия (незнам дали има разлика сигурно няма)
Един руски филм в които деиствията се развиваха в комунистичеко време сигурно е филм 80 година. И имаше едно момиче което беше изнасилено от 3 момчета ,в последствие едно от момчетата се оказа син на полковник от милицията , и естествено милицията нищо не направи срещу момчетата ,тогава дядото на момичето продаде някаква своя малка вила в някакво село и си купи нелегално драгунов от няква сергия на пазара и за да отмасти за иснасилването на внучката му ги застрелваше един по един ,тогава за първи път видях драгунов-наистина произведение на изкустовто... и беше много яко
сигурно ако не се сещате за филма ви се струва супер смешно щото
от каде идва тоя дядо надрусан ли е
,а внучката му и тя толкова ли е проста да ходи при пяни момчета
,а тоз драгунов защо го продават на пазара ,дали мога да си купя драгунов и на другата сергия до него домати,краставици и магданоз
.
Сигурно се някои ще се сети за филма ,аз го помня вече кам 7 години ,ама името не ,велик филм ама да видим някои ще се досети как се казваше русолюбците трябва да се сетят
)искам да ви попитам за един филм които бях гледал по тогаващният първи канал ,сегащната Българска Национална Телевизия (незнам дали има разлика сигурно няма)Един руски филм в които деиствията се развиваха в комунистичеко време сигурно е филм 80 година. И имаше едно момиче което беше изнасилено от 3 момчета ,в последствие едно от момчетата се оказа син на полковник от милицията , и естествено милицията нищо не направи срещу момчетата ,тогава дядото на момичето продаде някаква своя малка вила в някакво село и си купи нелегално драгунов от няква сергия на пазара и за да отмасти за иснасилването на внучката му ги застрелваше един по един ,тогава за първи път видях драгунов-наистина произведение на изкустовто... и беше много яко

сигурно ако не се сещате за филма ви се струва супер смешно щото
от каде идва тоя дядо надрусан ли е
,а внучката му и тя толкова ли е проста да ходи при пяни момчета
,а тоз драгунов защо го продават на пазара ,дали мога да си купя драгунов и на другата сергия до него домати,краставици и магданоз
.Сигурно се някои ще се сети за филма ,аз го помня вече кам 7 години ,ама името не ,велик филм ама да видим някои ще се досети как се казваше русолюбците трябва да се сетят
Коментар