Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ivelin71; покана за предстояща изложба + кой съм аз

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ivelin71; покана за предстояща изложба + кой съм аз

Здравейте!Моля модераторите да ме извинят ако съм сбъркал мястото на тази тема!Накратко, казвам се Ивелин Ценов,от Варна ,набор 1971г.Завършил съм ВВТУ"Тодор Каблешков"София със специалност "СОТС".Шофьор съм от 2004г и карам "Лада"ВАЗ2101.Харесвам като дизайн "Джийп Чероки","Лада Нива","Ланд Роувър" и някои други.По отношение на автомобилната техника/чисто технически/,съ още съвсем начинаещ и тук ще чета повече за да се "очовеча" в тази област.Хобита са ми стендов моделизъм и фотография.Във връзка с първото ми хоби е и поканата ми към всички Вас,които са любопитни да видят любимите си машини/и не само/как изглеждат в миниатюра ,а също и ако между Вас има колекционери и моделисти!И така, за всички тях, заповядайте от 7-ми до 29-ти Август 2010г в Археологическия музей в гр.Варна на втората изложба на мащабно умалени макети!Тъй като съм съорганизатор на изложбата ,ако имате въпроси може да се свържете с мен и на тел.0887-722-115 ,а също и на и-мейл : ivelin_tsenov@abv.bg .
    Лада-2107 , 1.5л, 1989г

От: ivelin71; покана за предстояща изложба + кой съм аз

Здравейте! Пускам Ви няколко снимки от изложбата, в първите дни след откриването:

Лада-2107 , 1.5л, 1989г

Коментар

Здравейте! Моделистката изложба във Варна завърши на 29-ти.За тези от Вас ,които искат да видят снимки от нея ,може да погледнете тук:
      http://model.airgroup2000.com/viewto...&sd=a&start=60
      На тази и следващите страници от горекопираната тема са снимки от последните дни на изложбата и първите коментари за нея.Приятно разглеждане и надявам се да Ви хареса това,което ще видите!
      PS Снимките са на други участници,тъй като имам технически проблем с "цифровата" фототехника.
      Лада-2107 , 1.5л, 1989г

Коментар

Страхотна колекция ! Всичките експонати ли са лично Ваши?

Коментар

Здравей,сър Борко!Да,всички модели/без макета на Цитаделата на Варненската крепост/на изложбата са от личните колекции на участниците ,които накрая се оказахме 55 души от десетина града от страната.Би ли споделил, дали ти е харесала изложбата и дали си "падаш" по такива "неща"?
          Лада-2107 , 1.5л, 1989г

Коментар

...великолепна колекция на прекрасни модели,поздравления!
            HUSGVARNA 630 SMR
            PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Прекрасни колекции и чудесни модели.Благодаря за споделеното.
              0осем9осем7шест0осем7едно
              Миро

Коментар

Здравейте! От името на организатори и участници , БЛАГОДАРИМ за добрите думи!
                Лада-2107 , 1.5л, 1989г

Коментар

И на мен много ми харесаха снимките. Спомням си, че и аз имах руски модели на автомобили - няколко москвича.

Коментар

Страхотно, жалко че съм го изпуснал Ще има ли още такива изложби?

Коментар

Здравей,мейдинбг!Във Варна за тази година няма да правим друга изложба,но смятаме да ги правим всяка година ,т.е. да станат традиционни-ежегодни.Кога ще бъде изложбата догодина е рано да кажа,но вероятно между края на август и октомври/не сме решили още!.За теб ,а и за други които се интересуват,ще пускам актуална информация за мероприятията ни,ако ръководството на форума няма нищо против и позволи!
                      Лада-2107 , 1.5л, 1989г

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X