Здравейте!Моля модераторите да ме извинят ако съм сбъркал мястото на тази тема!Накратко, казвам се Ивелин Ценов,от Варна ,набор 1971г.Завършил съм ВВТУ"Тодор Каблешков"София със специалност "СОТС".Шофьор съм от 2004г и карам "Лада"ВАЗ2101.Харесвам като дизайн "Джийп Чероки","Лада Нива","Ланд Роувър" и някои други.По отношение на автомобилната техника/чисто технически/,съ още съвсем начинаещ и тук ще чета повече за да се "очовеча" в тази област.Хобита са ми стендов моделизъм и фотография.Във връзка с първото ми хоби е и поканата ми към всички Вас,които са любопитни да видят любимите си машини/и не само/как изглеждат в миниатюра ,а също и ако между Вас има колекционери и моделисти!И така, за всички тях, заповядайте от 7-ми до 29-ти Август 2010г в Археологическия музей в гр.Варна на втората изложба на мащабно умалени макети!Тъй като съм съорганизатор на изложбата ,ако имате въпроси може да се свържете с мен и на тел.0887-722-115 ,а също и на и-мейл : ivelin_tsenov@abv.bg .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ivelin71; покана за предстояща изложба + кой съм аз
Свий
X
-
От: ivelin71; покана за предстояща изложба + кой съм аз
Здравейте! Моделистката изложба във Варна завърши на 29-ти.За тези от Вас ,които искат да видят снимки от нея ,може да погледнете тук:
http://model.airgroup2000.com/viewto...&sd=a&start=60
На тази и следващите страници от горекопираната тема са снимки от последните дни на изложбата и първите коментари за нея.Приятно разглеждане и надявам се да Ви хареса това,което ще видите!
PS Снимките са на други участници,тъй като имам технически проблем с "цифровата" фототехника.Лада-2107 , 1.5л, 1989г
Коментар
-
Здравей,сър Борко!Да,всички модели/без макета на Цитаделата на Варненската крепост/на изложбата са от личните колекции на участниците ,които накрая се оказахме 55 души от десетина града от страната.Би ли споделил, дали ти е харесала изложбата и дали си "падаш" по такива "неща"?Лада-2107 , 1.5л, 1989г
Коментар
-
Здравей,мейдинбг!Във Варна за тази година няма да правим друга изложба,но смятаме да ги правим всяка година ,т.е. да станат традиционни-ежегодни.Кога ще бъде изложбата догодина е рано да кажа,но вероятно между края на август и октомври/не сме решили още!.За теб ,а и за други които се интересуват,ще пускам актуална информация за мероприятията ни,ако ръководството на форума няма нищо против и позволи!Лада-2107 , 1.5л, 1989г
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар