Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спретнахме клипче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спретнахме клипче

Правихме един видеоклип и решихме да кандидатстваме с него за един конкурс на ЕС за предприемачеството. Малко го допипнахме.
    Ето какво сътворихме..
    http://www.youtube.com/user/EEVA2010Dimitrov

..не знам дали нещо не объркахме със сроковета, ама ще видим резултата

До: Спретнахме клипче

Интересна идея . На мен ми хареса .

Коментар

Явно няма да имаме успех като гледам Само един човек го е харесал. Може би трябва да се успокоявам, че няма коментари от сорта на " Тъпо", но като знам за реда във форума е разбираемо

Коментар

Аз не го разбрах клипа .
        Какво е посланието ?

Коментар

Първоначално публикуван от монио Преглед на мнение
          Аз не го разбрах клипа .
          Какво е посланието ?
          Ставаме двама,явно нямаме въображение.

Коментар

Обяснено едва ли е интересно, но ще пробвам. Идеята е, че има много стопове, които са навсякъде, а и често в главите ни....И често е добре да не се съобразява човек с тях, а да прояви въображение...че ако спираш при първия стоп до никъде няма да стигнеш...

Коментар

Музиката трябваше да е от едно старо предаване "Неизвестните възможности на човешките воля, сила и дух". Какво е посланието? Твърдо нье на застоя. GO! GO! GO!
              ПП Писали сме едновременно.
              ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
              LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от mitkosto Преглед на мнение
                Обяснено едва ли е интересно, но ще пробвам. Идеята е, че има много стопове, които са навсякъде, а и често в главите ни....И често е добре да не се съобразява човек с тях, а да прояви въображение...че ако спираш при първия стоп до никъде няма да стигнеш...
                Ако е така не сте успели да ни го внушите , но качеството на клипа е на ниво.Кой ви е режисиора - вижте рекламите те в по-голамата си част се опитват да ни внушат горе -долу тая идея за която говориш , но като ползваме тяхният продукт. Това е моето мнение

Коментар

За толкова къс клип са ви много дълги някои кадри, а други, които са по-важни, като потенциал за емоционална и смислова натовареност са ви неестествено къси.
                  Като цяло - липсва конфликта в сюжета.
                  1 хартиен "стоп" не носи никакъв заряд - всеки го възприема като нещо временно - точно докато го скъса някое дете, за да си направи самолетче. В този смисъл, това решение изпортва развитието на идеята.
                  Катко цяло, за минута клип, операторската работа върви да е развита в ракурси и кадри с голяма крупност - едър план, детайл... Така, както е - от нормална гледна точка няма да докара никаква агресия на внушението, което трябва да се търси, предвид дължината на клипа.
                  Като цветотонално решение на кадрите, трябваше да заложите повече на контраста червено - синьо. Щеше да е добро подсъзнателно внушение, допълващо целенасочената агресивност на кадрите.
                  В общи линии и на пръв поглед е това.

P.S. повтарям - в "агресивност" влагам смисъл, нямащ нищо общо с масовото разбиране за агресия. Дължината на клипа изисква такава агресивност, че да грабне веднага зрителя и да занимае съзнанието му със сюжета.
                  Последно редактирано от velio; 20-04-10, 20:54.

Коментар

Режисьора съм аз, а оператора мой приятел. Клипа все пак не претендира за професионално заснет. Бюджета му е към 20 лв. и останалото е труд.
                    За анимацията не казвате нищо ?.. Малко шантаво завива самолетчето...

Мерси Вельо за мнението...надушвам професионализъм ))

Коментар

От анимация нищо не чаткам. Единствено мога да кажа, че не се натрапва разликата, което всъщност според мен е добър атестат.

Коментар

Клипчето е добро!
                        Има го внушението.
                        Изчистено и стилно е.
                        Хартиеният стоп си е много на място-в смисъл,че понеже на "ония" в бързината да ни спират обезателно полета на мисълта,идеите,новаторството...вече почват да цвъкат и хартиенви стоп-ове с презумцията,че ние-овцете ще се съобразим с тях.
                        Да,ама едно дете не му пука от забраните на лошите чичковци/не ща да ползвам по-силни думи/, и им убра лайката с едно невинно движение.
                        Само надписът в небето на прима виста се чете "гЕо" а не "го".пипнете го там само.
                        Поздрави и успех!

Коментар

Благодаря за добрите думи Мещер Отново се пробуди надежда в душата ми....няма да можем да го пипнем края обаче, щото сме го пратили вече и чакаме резултат.

Коментар

На мен ми беше приятно да го гледам!
                            Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                            A2 (+)

Коментар

В първия момент и аз не разбрах посланието, но след като прочетох коментарите на колегите и го гледах отново го схванах.
                              Малко в повече са колебанията на самолетчето.
                              Значи въпреки, че махаме STOP-а ( ограниченията ), ние пак нямаме ясна представа на къде да тръгнем...или може би просто трябва да тръгнем, а не да стоим на едно място?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X