Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Филма за Милен Цветков.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Филма за Милен Цветков.

Снощи в Домът на киното гледах документалния филм за Милен Цветков. Филма ми беше интересен, макар да не съм гледал изявите на самия Милен Цветков. Просто всичките му предавания бяха в часове, в които аз все бях зает с други дейности, далеч по-интересни за мен. Та даже и случайно не съм попадал на предаванията дето е водил.

Но все пак мисля, че филма си залужава гледането. Просто се е получило нещо като документален филм за журналистиката ни след 1990-та.

Първоначално публикуван от Alexr Преглед на мнение
    за журналистиката ни след 1990-та.
    ..........поръчкова
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Дядо Владо, уж той не бил поръчков и затова го били сваляли от ефир няколко пъти. Само дето нещо май на моменти се бъркаше "водещ" и "журналист".

Коментар

Аз съм попадал инцидентно на негови придавания в… сутрешен блок?
        Нещо токова май му си казва.
        Крайно недостатъчно за някакво сериозно мнение.
        Но ми е направило счепатление арогантният му и направо саркастичен начин на разговор.
        Никаква симпатия не предизвикваше у мен ма това е съвсем нормално.
        Защо му е да го прави?!?
        Враг усраине

Коментар

Въпросът не е да предизвиква симпатия, а да те кара да се замислиш. Умееше да се противопоставя на всеки събеседник, а не като в сегашните подкастъри да се нагаждат към всеки гост. Филмът ще се гледа задължително!

Коментар

Милен Цветков бе свалян няколко пъти от ефир, защото имаше чест и морал.
            Всеки, който не познава работата му и го слага в кюпа 'и тоя е като ония' е добре да погледне себе си, защото има какво да се види.

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
              Гаврил Груев Хлътев коментира
              Редактиране на коментар
              Има разлика между каруцарския език и прочетена каруца с книги.

• KingofROAD
              KingofROAD коментира
              Редактиране на коментар
              Определено, разликата между мен и теб е няколко вагона книги. И не в твоя полза. Ама ти и лянкай каруцарския език, щом ти харесва.

• Alexr
              Alexr коментира
              Редактиране на коментар
              Определено е повдигал неудобни въпроси в предаванията си и гостите му са били на тръни. Но дали за това е свалян? Или нещо е ставал неудобен на шефовете си.

Първоначално публикуван от Alexr Преглед на мнение
            Определено е повдигал неудобни въпроси в предаванията си и гостите му са били на тръни. Но дали за това е свалян? Или нещо е ставал неудобен на шефовете си.
            С какво друго да е ставал неудобен за шефовете си освен с неудобните въпроси?
            Ако се сещаш - кажи.... Надали им е отказвал с@кс , нали

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X