След поредния чалга купон продължил до 5.30 тази сутрин в сградата на Орфей студио в София жк. Изгрев бул. Самоков № 60 те това е резултата . Не би имало нищо притеснително само че въпросното дружество е собственост на министерството на културата и не е нормално цял един жилищен квартал да става заложник на интересите на един човек . Не знам може и старомоден да съм но мястото на такива мероприятия е на километри извън населено място . Поне аз ще направя всичко възможно това да стигне до министъра на културата .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Малко за "културата" на министерството на културата .
Свий
X
-
-
Малеее ... Кембо ше "Умре от кеф"! Това, ако не бъркам мястото де!? Ма все е тъпотия на квадрат.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Там е . Вече си поразчистиха поразиите . Вчера натовариха подвижните тоалетни . Кембо аз съм го докарал в завода . Преди него беше Ники (Антим) . Както до него Жоро Чаушов и доста други приятели .Последно редактирано от sek.1; 14-10-24, 06:46.
-
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеБаси, Йегермайстер във варели не бях виждал...
Какво се очаква от тая субстанция, да прави злато от мътеница?
Враг усраине
Коментар
-
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Ти нали имаше достъп до трафопостовете там , защот не им спря токаКолкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!
A1+
Коментар
-
Много отдавна не са към мен . Не че и от другия трафопост не мога да им го спра но ще направя мръсно на колегите от Електрохолд . Ако бяха като навремето към мен е лесно . Слагам им 3 изгорели предпазителя и понеже съм сам нямам правно да отстранявам електрически аварии в тъмната част на денонощието всичко приключва за броени минути .
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар