Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Музикантите от "ЛЮБЭ" пристигат в България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Музикантите от "ЛЮБЭ" пристигат в България

Дата : 17 Август 2009 г. 10:31 ч.

Руската група "ЛЮБЭ" пристига днес на летище Варна,
    съобщиха от пресцентъра на община Каварна.
    Музикантите ще бъдат посрещнати от кмета на Каварна Цонко Цонев в 15 часа на ВИП терминала.
    "ЛЮБЭ" пристигат в България за концерта си в Каварна на 18 август. Преди тях на сцената ще се качат музикантите от българската група "Грамофон”.
    Концертът ще започне в 20 часа на стадион "Калиакра" и ще бъде безплатен за всички.

http://society.actualno.com/news_257106.html

До: Музикантите от "ЛЮБЭ" пристигат в България

Здравейте
    Снощи бях на концерта в Каварна но имах други очаквания.
    ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

Напишете нещо повече, сложете някоя снимка, ако имате.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от константин трендафилов Преглед на мнение
        Здравейте
        Снощи бях на концерта в Каварна но имах други очаквания.

Преди две години, след концерта в София, бях със същите чувства. Меко казано......

Идват тук с нагласа че ще пеят в поредния селския "Дом Культуры". Отврат.
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
          http://www.youtube.com/watch?v=53AUO...eature=related
          Любе в Каварна

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
            Преди две години, след концерта в София, бях със същите чувства. Меко казано......

Идват тук с нагласа че ще пеят в поредния селския "Дом Культуры". Отврат.
            Много неща им се случиха,все негативни,но пак правят концерти заради публиката,чуйте новият им албум за 2009 "Свой",заслужава си,един от най-добрите им.

Коментар

Много внимателно трябва да се отнасяме към кумирите си. Лесно е да се разочароваме.

То е, като да срещнеш девойка, за която си мечтал. А като я видиш отблизо - олющен маникюр, леко кирлива якичка, несръчно зашито копче, дъх от устата...

Затова и не отидох.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                Здравейте
                Концерта почна около 20 часа като първо пяха група Грамофон предимно песни от руски филми.След 21 излязоха Любэ пяха до 22,20 без прекъсване.На стадиона имаше максимум 4-5000 души сигурно повече от половината бяха руснаци.За мен концерта свърши малко неочаквано. Казаха довиждане и това е без бис
                ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

На мен пък концерта ми хареса.По-голямата част я изслушах на вън на една тента с бира в ръка, но кога съм бил аз на концертПовечето от познатите ми казаха, че не струвал,Любе не били пяли големите си хитове и т.н.
                  Новите песни също бяха хубави.А и на живо пяха много добре, аз не направих разлика със записите които съм слушал.

Коментар

Първоначално публикуван от traktorist Преглед на мнение
                    На мен пък концерта ми хареса.По-голямата част я изслушах на вън на една тента с бира в ръка, но кога съм бил аз на концертПовечето от познатите ми казаха, че не струвал,Любе не били пяли големите си хитове и т.н.
                    Новите песни също бяха хубави.А и на живо пяха много добре, аз не направих разлика със записите които съм слушал.

И аз бях на този концерт.Може би,защото ми беше за първи път на стадион,но ми се стори че има към 7-8 000 души.Едва ли се лъжа защото съм ходил и по бири-скари,и по митинги...
                    На мен определено ми хареса.Не зная кога е свършил защото ме чакаше път и трябваше да тръгвам.ЛЮБЭ са ми любима група отдавна.И аз бях на тента с бира,ама не сме се знаели.

http://www.boozho.com/view.php?v=805f6510
                    Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X