Снимки за феновете. 
Dream Theater

Единия от "няколкото" фуса се оказва незатегнат. Майк Портной намусено го гледа. Следва ремонт в движение

Техника / в средата между чинелите / ,следи с недоверчив поглед свършената работа.

Аз разбира се, както и много зрители не бях забелязал този детайл от концерта, къде ти от 60 метра, но оптиката си е друго нещо.

Постфактум научаваш , какво се е случвало.

При сложните неравноделни тактове, групата се скупчва като един. И се гледат в ръцете.

След концерта Прасчо рече: - За три от тези парчета бях сигурен, че не могат да бъдат изпълнени извън студио.

А те ги изпълниха на Живо ....

Всички пеят перфектно вярно,

както и свирят.

Нажежени тупалки !!!!!!!!!!

Взривни баси' !
Струнна полифония.

Ошашявящ кейбоард

Кристален вокал

Драматична чувственост

Интонационна еквилибристика

Артистизъм
Перфекционистична сработеност

Всичко това обединено в съвършената хармония

Наречена Дрийм Тиатър.
P.S. Имам няколко маниашки снимки, ще ги постна в отделна тема " Каварна Hi-Res " - С разделителна способност 1500 х 1150, защото ми е жал
да ги мачкам при огромната загуба на качество. Всички снимки тук http://htftp.offroad-bulgaria.com/Ni...eam%20Theater/DT.rar
Следва Продължение.

Dream Theater

Единия от "няколкото" фуса се оказва незатегнат. Майк Портной намусено го гледа. Следва ремонт в движение

Техника / в средата между чинелите / ,следи с недоверчив поглед свършената работа.

Аз разбира се, както и много зрители не бях забелязал този детайл от концерта, къде ти от 60 метра, но оптиката си е друго нещо.

Постфактум научаваш , какво се е случвало.

При сложните неравноделни тактове, групата се скупчва като един. И се гледат в ръцете.

След концерта Прасчо рече: - За три от тези парчета бях сигурен, че не могат да бъдат изпълнени извън студио.

А те ги изпълниха на Живо ....

Всички пеят перфектно вярно,

както и свирят.

Нажежени тупалки !!!!!!!!!!

Взривни баси' !

Струнна полифония.

Ошашявящ кейбоард

Кристален вокал

Драматична чувственост

Интонационна еквилибристика

Артистизъм

Перфекционистична сработеност

Всичко това обединено в съвършената хармония

Наречена Дрийм Тиатър.
P.S. Имам няколко маниашки снимки, ще ги постна в отделна тема " Каварна Hi-Res " - С разделителна способност 1500 х 1150, защото ми е жал
да ги мачкам при огромната загуба на качество. Всички снимки тук http://htftp.offroad-bulgaria.com/Ni...eam%20Theater/DT.rar
Следва Продължение.
Коментар