Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Уникален талант

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Уникален талант

С увереност на 90% твърдя, че в клипа се ползваше трик: почерняше се с молив/въглен готова рисунка, лежаща под белия лист. Даже най-големите художници, ако не рисуват шарж с четири-пет линии, правят едва видима скица, очертаваща габаритите, позата, композицията на рисунката. После тези линии ги изтриват, или те се загубват от тежките линии на чистовата рисунка. И още: никой, ама НИКОЙ художник!! няма да започне рисунка с едно напълно завършено око! После нос...Нивга!!(Нека каже iaia-bg)

Ще се опитам да направя един паралел. Като гледах за пръв път съревнования на ендуристи край Ст.Загора се впечатлих страшно на някои изпълнения. На Жоро Хаджиев и Чинела не им направиха същото впечатление.

Въпрос на опит, подготовка.

Пък нека всеки се възторгва от своята "ксамбанария". Нищо лошо. А истината е също важна.

Второто клипче за рисувани с две ръце не го гледах. Но опитайте всеки от вас с два молива с две ръце на по-големичъклист да рисува едновременно две огледално симетрични фигури. Никак не е трудно. Сами ще се удивите.

Коментар

Тези художници са невероятни!

Аз съм ги срещала по улиците на света. Болшинството от тези които аз съм виждала са азиатци и освен че нека да кажем могат да рисуват за показно известни личности и може да сложим елемент на подготовка, за около $50 може да ти направят портрет. Някои от тях са невероятно акуратни и колкото са по-талантливи, разбира се, са толкова са по-близо до оригинала.
      Ти си това,на което се правиш, затова внимавай на какво се правиш! (Кърт Вонегът)

Коментар

Мога само да добавя, че едно от най-любимите ми занимания на морето е не да лежа на плажа, а да гледам с часове художниците на крайбрежната улица които рисуват такива портрети по снимка.
        Кои с пастели, кои с молив, невероятни хора са и общуването им въпреки, че са конкуренция е също едно такова....абе не мога да го опиша..
        Толкова е успокояващо, че понякога си мисля....не може да имат нормална психика, някак си по-различни са от нас останалите.

Коментар

Много готини клипчета И наистина уникален талант, ако в действителност човекът рисува така, както в клипчетата, в което обаче силно се съмнявам.
          Въпреки че нямам художествено образование (правила съм портрети с молив за лично удоволствие), но и на мен ми изглежда твърде странно да не се напрви никаква, дори и съвсем елементарна схема на лицето, кое къде стои. Никога и никъде не съм виждала да се започва рисунка от око . А и това с двете ръце ми е малко трудно да го приема, защото не виждаме тялото, което обединява двете ръце . Това може да са двама художници застанали един до друг. Трудно ми е да приема, че очите са способни едновременно да следят два различни обекта и да следят движението на двете ръце, а ръцете да изобразяват два несиметрични обекта.
          Ако това е възможно и този човек наистина го прави - евала, но мисля, че това е поредната впечатляваща реклама. Въпреки всичко е приятно за гледане

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X