Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изкуството в България и по света!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Изкуството в България и по света!

Тази сутрин докато си пиех кафето се загледох по кабеларката. Излъчваха трети епизод на "Животът на Леонардо Да Винчи". Изключително интересно. Спомням си миналата година, че похарчих доста пари в Италия за DVD-та касаещи изкуство и култура. Много често не остава време за посещения на различни музеи и галерии. Преди повече от 6 месеца даваха документален филм за "Сикстинската капела". Може би във форума да има информация, но простете ми не я открих. Та мисълта ми е да се създаде един фонд от качествен снимков и филмов материал, разкриващ изкуството и забележителностите в Б-я и по света. За да не се нарушават авторските права, може би трябва да се упомене, че тези материали са само за клубно ползване. Тази информация би била много полезна и приятна. Много хора нямат възможността да посетят важни и интересни места и има опасност да си отидем неуки.
    Ще се радвам да имаме една добра библиотека, както се казва - за културно-историческото наследство.
    Стига да е възможно!
    Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

До: Изкуството в България и по света!

Не щете да си направим на сървъра библиотека от забележителности, а?
    За атв-та и мотори може, за изкуство не може!

Коментар

Идеята е повече от чудесна като се има и предвид колко съфорумци са били на изключителни места. Може би инфото трябва да се систематизира по стилове или държави или вид на самото из-во
      Предлагам като автор на темата да оформиш общата рамка и да се включваме с каквото имаме и можем!

Коментар

Мога да кажа само, че съм любител на изкуството, но нямам тези възможности. Необходимо е, да се уточни ред и начин за качване. Това може да става и след одобрението на модератор. Как ще се класифицира информацията - по-държави, епохи, видове е въпрос на дискусия. Както и във какви формати да се качват филмите - има ли място или могат да се изпращат до администратора и той да ги качва. Като пример мога да ви дам DVD-та за Ватикана, Флоренция, Генуа, Рим.., които съм закупил за над 140 евро.
        Нека хората вещи в изкуството и администриране си кажат тежката дума.
        Любопитен съм да опозная света, дори виртуално!

Коментар

В Бургас гостува изложба с макети на Леонардовите изобретения. До края на лятото.

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
            В Бургас гостува изложба с макети на Леонардовите изобретения. До края на лятото.
            Изложбата е изключително интересна - гледах я преди две години, може би, когато беше в София. Висяхме повече от час в най-лютия студ на опашка за да влезем, но чакането си заслужава.
            Да опознаем България, за да я обикнем и да я пазим чиста!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X