Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гледайте! - Когато някой си го Може, си ГО МОЖЕ!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гледайте! - Когато някой си го Може, си ГО МОЖЕ!!!

Брус Лии играе ПингПонг с Нунджако
    http://www.techamok.com/?pid=5446

До: Гледайте! - Когато някой си го Може, си ГО МОЖЕ!!!

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
    Брус Лии играе ПингПонг с Нунджако
    http://www.techamok.com/?pid=5446
    немам думи

Коментар

Дали е истина?!!!

Коментар

Стрхотно! Колко ли тренировки трябват да придобиеш такъв усет! А май само с тренировки не става - трябва си и дарба.
        "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

По това време, май не са можели да монтират толкова бързо движещи се обекти... Дори и монтаж да е - майсторски е монтирано. Ако пък не е - майсторски изиграно. Като гледам какви странни траектории връщаше май си е баш истина...

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
            Дали е истина?!!!
            А защо да не е?

Гледал съм аз лично 2 неща който са ме шашнали и не можех да повярвам че е възможно:
            1 на сергия /гр. Несебър/ са наредени различни бутилки и като платиш такса ти дават определен брой кръгчета. Хвълряш ги едно по едно и се стремиш да ги нанижеш на гърлото на бутилка и я получаваш/спечелваш/. Група английски говорящи младежи изхвърляха огромно количество кръгчета/рингове/ и нищо не спечелиха. Видимо ядосани и обяснявайки, че е невъзможно да се спечели нещо накараха този, който им предоставяше услугата той да хвърля кръгчета, като те му плащат за кръгчетете, които хвръля. От 5 опита той ги наниза всички на 1 бутилка. Тогава те решиха че има някаква хитрост /магнит, поле или господ знае каква мошенгия/. Взеха 1 бутилка и я преместиха извън осветения сектор на сергията. Този сергиджията взе 1 ринг, обърна се с гръб към бутилката, разкрачи се и са наведе и го хвърли с въртеливо движение между краката си и ринга отново се приземи върху гърлото на бутилката. И за мен беше непонятно как става, но който си го може го може.
            2. Преди доста години бях студент в Сф. Там близо до парк хотел "МОСКВА" имаше тенис корт. Срещу 2 инструктора играеше човек на видима възраст около 45-60 г. трудно мога да определя точно колко, който не стъпваше на терена, а беше яхнал велосипед с 1 колело /не знам как се казва/ и като всички тенисисти /почти всички държеше хилка в ръце.
            Играеше равностойно срещу двама инструктори и ме шашна, защото аз толкова бързо не мога да тичам около корта, а какво остава да се движа с колело, да пазя равновесие и да посрещам и отбивам ударите. Момичето с което бях там /бяхме отишли на кафе, като се възхищавах веднага ми обясни, че било много лесно това и ако не съм вярвал да съм тичал 10км, а тя щяла да върти педалите и да видим кой ще пристигне пръв./
            От други зрители разбрах, че тенисиста с колелото бил пенсионер от руски цирк и просто така поддържал спортна форма.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Коментар

Няколко пъти си личи как му подават баш където му трябва... но пак е много впечатляващо . Дори и при нагласена игра, малцина биха се справили.
                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Извинете ме много ма това си е чист монтаж.
                  Ако някой се е докосвал макар и за малко до професионалния тенис знае, че топ спина е толкова силен че на практика без подходяща подложка, макар и на ракетата, топката си отива където поиска.
                  Пък за фалцираните топки въобще дума не мога да отворя.
                  Так че за себе си съм категоричен - монтаж, перфектен но монтаж.
                  Поздрави!
                  VITARA, SAMURAI
                  FIAT PANDA 4x4 CABRIO
                  RENAULT ESPACE QUADRA
                  ...и едно сивикче за града...

Коментар

И децата вече знаят, че щом бакграунда е черен то всичко е монтаж...
                    Астор как си сваля главата ...отзад винаги е черно.

Вижте това...

Коментар

Хората сме си Недоверчиви създания
                      Не мога да съм сигурен, но на мен ми звучи реално, а това е най-важното. Като се замисли човек, защо да е невъзможно, това че никой не е опитвал, не занчи че ако го направят олимпииски спорт няма да се намерят доста майстори.
                      За фалцовете съм съгласен че с дървено нунджако нема връщанката, ама първо никой не е казал че се състезават, а не си помагат и второ, не знаем какво всъщност върти
                      Както и да е - бях потресен, а това е търсеничт ефект на рекламата

Коментар

Велики спортисти от беизболаната лига в щатите с по голяма бата и топка не могат да сътворят чудеса с машина която им подава топките и да удрят всеки път топката в средата иначе отива или нагоре или надолу.
                        Дано сте ме разбрали.

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
                          Стрхотно! Колко ли тренировки трябват да придобиеш такъв усет! А май само с тренировки не става - трябва си и дарба.

А най-много трябва компютърна анимация! Това може да учуди малката ми внучка, но да се връзват възрастни?...

Коментар

Някой направи ли си труда да го изгледа докрая и да види че това е реклама за Нокиа ?

http://www.2dayblog.com/blog/2008/11...a-n96/?lang=en

http://www.unwiredview.com/2008/11/2...ial-arts-fans/
                            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Възможно е - пробвах и от трийсетина опита един става, а щом става при мен (тренирал съм го тоя уред колкото да не се самопребия много), то МАЙСТОР като него би трябвало да няма никакъв проблем. Още повече, че с тренировките много бързо се "надобрява".
                              Дали това на клипчето е монтаж или не, все едно. Важното е, че е възможно.
                              Последно редактирано от upi; 25-11-08, 20:23.
                              Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                              0888 315 794
                              LZ1UPI
                              A1 (Rh+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                              X