Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Концерт на Бело дугме в Кюстендил

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Концерт на Бело дугме в Кюстендил

На 25.09.2008 четвъртък групата ще изнесе концерт на площада в Кюстендил Начален час 19.30.
    На толкова години станах, а още не съм видял катафалка с ремарке!

До: Концерт на Бело дугме в Кюстендил

Очаква се да пристигнат и тримата фронтмени на групата - Желко Бебек, Ален Исламович и Младен Войичич - Тифа. Ще бъдат придружени от два бенда по 12 музиканти и се очаква концертът да продължи над три часа.

Коментар

Завиждам на зрителите! От все сърце! Аз съм видинлийка, което означава-израснала със сръбска тв, радио и изобщо...Спомням си преди дооооста години по "онова време" на видински стадион имаше концерт на "Бело дугме", но хората бяха настанени само в една малка част и един луд фен прескочи загражденията, хвърли се на сцената, целуна единия от музикантите и му поднесе цвете! После половината милиционери успяха да го свалят от сцената.Не помня всъщност какво му се случи-бях в средните класове, но истината е, че групата се посрещна, както сега посрещаме най-известните рок, метъл и т.н. банди.Иначе пък свободно си слушахме не само "Бело дугме",но и доста неща, строго забранени за простосмъртия бг в онези години.Ако пуснете малко снимки след концерта ще бъда благодарна от сърце!Пожелавам щур концерт, ние ще си пеем тихо старите хитове!

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=nJSrx...eature=related
        http://www.youtube.com/watch?v=7MvVb...eature=related
        http://www.youtube.com/watch?v=GmW6t...eature=related
        http://www.youtube.com/watch?v=jEPMB...eature=related
        http://www.youtube.com/watch?v=C83dn...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ixIj8...eature=related
        ако модераторите не ме изтрият-имам ощеееееее
        Последно редактирано от cveti; 25-09-08, 20:45.

Коментар

Готин кефи се и за мене .Не мога да дойда а така ми се искаНе понасям нашенска чалгаНо сръбското е нещо съвсем различно СЪВСЕМЗа кой разбира Най приятелски поздрави и желео екстра изкарване
          К мирной жизни не пригоден.
          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Концерта е отложен за събота вечер-климатични проблеми!

Коментар

Довечера сме там !!! Връло яка група от Дупница. Бело Дугме е групата, която разкъса желязната завеса далеч, далеч преди политиците. Жалко, че Брегович няма да бъде, но присъствието на Желико, Ален и Тифа е повече от мечтано. Дано Бог се смили и намали дъжда. Абе и с дъжд и без дъжд ние сме там. Почвайте да ни завиждате !
              Тази земя, по която тъпча сега,
              тази земя, която пролетен вятър пробужда,
              тази земя – не е моя земя,
              тази земя, простете, е чужда.

Коментар

За Тони, скорпион и всички, които няма да могат да го гледат, разбрах, че Нова телевизия ще излъчи запис на концерта. Когато и да се проведе

Коментар

За съжаление, братя Скорпион е прав. Концерта се отлага за събота вечер от 19.30. Става въпрос за 27.09.08. Всичко това е по настояване на гражданска защита. Да не би да се разтопиме от дъжда. По неофициални данни тримата ГОЛЕМИ остават в България включително и събота. Дано всичко е наред, че горчивият ми опит с отложени концерти е ......... Аз лично съм присъствал на два техни концерта през 1982г. /миналия век/, в София на стадион "Народна армия" и в Дупница в спортната зала. Дано даде Бог да видя и трети концерт "у живо" !!!
                  Последно редактирано от vladstudio; 25-09-08, 09:57.

Коментар

Наистина би било чудесно някоя тв да излъчи концерта, но живото усещане си е по-друго. Преди няколко години на концерта в София в самия край естествено публиката ревяхме за бис. Имаше го. После пак и после още един. Това не ни стигаше и ние искахме още.Първите два реда бяха само униформени /тогава/ милиционери, които при нашите скандирания само се изправиха и се обърнаха с гръб към сцената и лице към нас, а Горан Брегович вдигна ръка за поздрав и "кротко" каза, цитирам "София и мене ми се свира, ама що да радим" при което концерта завърши.

Коментар

На всички , които ще успеят да присъстват на концерта , пожелавам незабравими преживявания и да знаят че благородно им завиждам .
                      Някога в началото на 80-те години , бях на концерта им в летното кино в К-л .
                      Освем спомена за хубавата музика / която пробиваше желязната завеса , както се каза по горе / , си спомням и един полицай който седна между нас и не ни позволи да куфееме .А двама приятели , които си бяха нарисували копчета на тениските и си " позволиха " да танцуват пред сцената си имаха неприятности след това .
                      Остава да чакам излъчването на концерта по телевизията , а пък и тука може някой да сподели преживяното .

Коментар

Бе не ходете никъде, отложен е за събота, в 19,30 на площада.

Коментар

Хей, братя случи се !!! Доживях да ги видя за трети път на живо. Невероятен концерт !!! Почти четири часа без прекъсване. Който си може си може ! И Желико Бебек, и Тифа и Ален Исламович ! Само на Балканите може да се родят такива гласове. Мога с ръка на сърцето да кажа, че отсъствието на Горан Брегович не се усети. Старите кучета направиха всичко възможно вечерта да премине по един невероятен начин. Няма повече да ви пиша, развълнуван съм, а ако някой ме светне как да кача снимки утре ще го направя.

Коментар

Само ако знаеш как ти завиждам ! Давай по-бързо фотото!

Коментар

Концерта мина. Беше невероятно. Площада беше пълен, нямаше как да преценя колко са хората, но според Дарик са присъствали около 8 хиляди човека. Започна в 8 без 20 и продължи без прекъсване, мотане и празни приказки до 11 часа. Тримата откриха концерта с Кад би био Бело дугме, а след това всеки по отделно сам. Пръв беше Тифа, който пя около час. След него Желко изпълни някои от златните си хитове, после Ален, после пак Желко, пак Ален и така. Така до около 11 без 20 . И после се започна, Бис, бис , още още, та до 11 часа. И тримата се раздадоха, пяха така, все едно не са пред 7-8 хиляди, а пред двеста хиляди.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X