Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-новия и най-голям МОЛ в България - репортаж

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Най-новия и най-голям МОЛ в България - репортаж

Еми да, във Варна е - няма как..... нали си е най-добрия град за живот в България....

Не е като всичко да му е готово.....

В очакване на откриването:

забележете покрива, пича с кънките още лъска стъклата...

Собственика: Красимир Узунов - имахме бол пари - 50 мил. евро - похарчихме ги за вас.... да имате къде да си харчите вашите пари.....
    Информация на ухо - тия дни се очаква да вземе 130 млн. евро от тоя мол, сделката за продажбата е пред финализиране....

Кмета - Варна е най-хубавия град в България и до 3-4 години целия облик на града ще се промени коренно.... /за съжаление - биха казали някои, за радост - биха казали други... за мен и едните и другите имат своите аргументи, но светът върви напред/

Варненския и Преславски Митрополит Кирил - многая лета.......

Лентата е тържествено прерязана от собственика на мол-а и кмета на града

Варненци побързаха да обиколят мола и да видят какво са им "подарили' на 12 Юни 2008....

На песните на Нина Николина и перкусиите на Калин Вельов се радваха най-вече децата.... Родителите зяпаха витрините със скъпи дрехи и тъпчеха сандвичи от KFC, Burger King (за пръв път в България) и българска кухня MS... нещо си, не го запомних.....

Сиггурен съм, че сме първата медия със снимки от събитието..... (ще пусна и тема във фотофорума след малко, където обикновено си публикувам репортажите)

До: Най-новия и най-голям МОЛ в България - репортаж

Ами..да ви е честит новият МОЛ!
    ..междо другото стъклените парапети са същите като в Mall of Sofia..
    може би архитектите са същите?!

Коментар

по-скоро изпълнителите са същите.....

Коментар

Браво Горби, майстор си за предаване на настроението с фотоси )))
        Честито и на Варненци. Кмета ви е читав, поне от разстояние така изглежда. Грижи се за града и не се перчи много много пред телевизиите.
        Пожелавам да успеете да си върнете ситуацията, когато Варна беше най-чистият град в България - става дума за улици и квартали.
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Честито на варненци,де да имаше и и един магазин за оффроад вътре.
          Що ли в цивилизованите страни тези молове ги правят извън градовете на един етаж с много паркоместа отпред.
          Нещо станахме страна на моловете а кой ще произвежда.....
          Що никой не ще да инвестира в производството на нещо.....

Коментар

Баба ми ме научи на една поговорка като бях малък.
            "Всяка жаба да си знае гойола"....

А живота ме неучи на друга....
            "Всяка жена да си знае МОЛА".

Коментар

Да им е честито на варненци молчето! Ами то отвътре прилича много на софийското.

Коментар

Айде да ви е честит варненци!Май и в Русе ще ни "подарят" некава подобна "свръх важна за града инвестиция"-както нашия кмет казва.

Коментар

Едва ли ще влезна и в този МОЛ, освен заради ледената пързалка (много ме кефи). Но доколкото знам май са пуснали само първите 2 етажа. Иначе няма лошо големи магазини за хора, които така или иначе не си купуват български продукти. Във Варна бол такива юнаци и жените им. Предпочитам скъпо българско с гарантиран производител от колкото скъпо с вносител от "No name" или как беше там съкращението на китайските затворнически фабрики.
                  Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                  Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Пуснати са всички етажи и всичко работи освен пързалката. Магазините с парцалки са една малка част от търговските помещения там. Има хубави кина и ресторанти. Има и още по-хубави кафета с изглед от високо. Има и огромно Пикадили отдолу и голям паркинкг. Не съм PR на тоя МОЛ, ама аз отдавна го чакам за да си водя децата на нормално кино и да ги почерпя в някое от ресторантчетата после или сладкарниците.....

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
                      ... Иначе няма лошо големи магазини за хора, които така или иначе не си купуват български продукти. Във Варна бол такива юнаци и жените им. Предпочитам скъпо българско с гарантиран производител от колкото скъпо с вносител от "No name" или как беше там съкращението на китайските затворнически фабрики.
                      в един мол, се продават всякакви стоки - никъде не е казано, че няма да се продава БГ стока /не че има много такава за продаване/... Много от дрехите от "реномирани" марки се шият в България, така че пак си има наши стоки, но печалбата си отива при италианците
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                        в един мол, се продават всякакви стоки - никъде не е казано, че няма да се продава БГ стока /не че има много такава за продаване/... Много от дрехите от "реномирани" марки се шият в България, така че пак си има наши стоки, но печалбата си отива при италианците
                        Е за това говоря - парите да остават в БГ, да има за високи заплати, за да печелят български предприятия, за да се подобри като цяло живота в БГ.
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

То това хубаво да се произвежда и да се подобри живота, ама как точно да стане.... За да изградиш добро производство - трябва да нахраниш 10 чиновника от общината, да нахраниш 5 чиновника от държавата, 5 полицая, 5 пожарникаря, 10 от ХЕИ... и т.н... Което не ти спестява нервите обаче от малоумници които ще искат да припечелят на твой гръб. Щом български предприятия се изнасят към Румъния заради по-добрия бизнес климат, какво остава за ново производство..... Затова ще се радваме на туризъм (също опорочен) и търговийка..... Но се надяваме този климат да се подобрява... все пак няма къде да става по-зле... Да не споменаваме и проблема с работната ръка, че става съвсем песимистично, а аз песимизма го мразя във всичките му форми....

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
                            То това хубаво да се произвежда и да се подобри живота, ама как точно да стане.... За да изградиш добро производство - трябва да нахраниш 10 чиновника от общината, да нахраниш 5 чиновника от държавата, 5 полицая, 5 пожарникаря, 10 от ХЕИ... и т.н... Което не ти спестява нервите обаче от малоумници които ще искат да припечелят на твой гръб. Щом български предприятия се изнасят към Румъния заради по-добрия бизнес климат, какво остава за ново производство..... Затова ще се радваме на туризъм (също опорочен) и търговийка..... Но се надяваме този климат да се подобрява... все пак няма къде да става по-зле... Да не споменаваме и проблема с работната ръка, че става съвсем песимистично, а аз песимизма го мразя във всичките му форми....
                            Няма да ти разводнявам повече тематата за МОЛа, но понеже се занимавам с производство съм наясно с плюсовете и минусите. Но най-големия проблем е че когат овдигнеш заплатата на работника той отива да си купи чужда стока. Ей така се обеднява. Накрая се става бананова република. Ако всички седим зад щандове да продаваме стоки, кой ще ги купува ?
                            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

С какво се измерва обема на един МОЛ Т.е. евентуално с колко кубика е по-голям от този на Стамболийски Имам предложение - в брой блондинки на час... това по-скоро може да мине като разход (приход?) на сградата
                              Последно редактирано от emanuilis; 13-06-08, 18:39.
                              Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                              „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                              LZ1EMS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X