Еми да, във Варна е - няма как..... нали си е най-добрия град за живот в България.... 
Не е като всичко да му е готово.....
В очакване на откриването:

забележете покрива, пича с кънките още лъска стъклата...
Собственика: Красимир Узунов - имахме бол пари - 50 мил. евро - похарчихме ги за вас.... да имате къде да си харчите вашите пари.....
Информация на ухо - тия дни се очаква да вземе 130 млн. евро от тоя мол, сделката за продажбата е пред финализиране....

Кмета - Варна е най-хубавия град в България и до 3-4 години целия облик на града ще се промени коренно.... /за съжаление - биха казали някои, за радост - биха казали други... за мен и едните и другите имат своите аргументи, но светът върви напред/

Варненския и Преславски Митрополит Кирил - многая лета.......

Лентата е тържествено прерязана от собственика на мол-а и кмета на града
Варненци побързаха да обиколят мола и да видят какво са им "подарили' на 12 Юни 2008....

На песните на Нина Николина и перкусиите на Калин Вельов се радваха най-вече децата.... Родителите зяпаха витрините със скъпи дрехи и тъпчеха сандвичи от KFC, Burger King (за пръв път в България) и българска кухня MS... нещо си, не го запомних.....
Сиггурен съм, че сме първата медия със снимки от събитието.....
(ще пусна и тема във фотофорума след малко, където обикновено си публикувам репортажите)

Не е като всичко да му е готово.....

В очакване на откриването:

забележете покрива, пича с кънките още лъска стъклата...

Собственика: Красимир Узунов - имахме бол пари - 50 мил. евро - похарчихме ги за вас.... да имате къде да си харчите вашите пари.....

Информация на ухо - тия дни се очаква да вземе 130 млн. евро от тоя мол, сделката за продажбата е пред финализиране....

Кмета - Варна е най-хубавия град в България и до 3-4 години целия облик на града ще се промени коренно.... /за съжаление - биха казали някои, за радост - биха казали други... за мен и едните и другите имат своите аргументи, но светът върви напред/

Варненския и Преславски Митрополит Кирил - многая лета.......

Лентата е тържествено прерязана от собственика на мол-а и кмета на града

Варненци побързаха да обиколят мола и да видят какво са им "подарили' на 12 Юни 2008....

На песните на Нина Николина и перкусиите на Калин Вельов се радваха най-вече децата.... Родителите зяпаха витрините със скъпи дрехи и тъпчеха сандвичи от KFC, Burger King (за пръв път в България) и българска кухня MS... нещо си, не го запомних.....

Сиггурен съм, че сме първата медия със снимки от събитието.....

Коментар