Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Рисунки върху прашен / кален автомобил
Свий
X
-
До: Рисунки върху прашен / кален автомобил
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеИнтересно. Не бях виждал подобно нещо.Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение...и аз Васко а тия кафета направо ме разбиха ....
Коментар
-
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеДа те е грехота да го изпиеш.Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
ето едно оригинално, имаше много по-добри но не мога да ги намеря
http://www.vbox7.com/play:4c77fcbfНе е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
И аз доста често рисувам на някое мръсно стъкло но с пръст и се състоят от няколко чертички
Рисунките са наистина уникални !
А това с кафето е ефектно и не е толкова трудно да направиш картинката от колкото да излееш сметаната ....
Коментар
-
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеДа те е грехота да го изпиеш.БИО пчелен мед и пчелни продукти
0888 66 59 73
Коментар
-
Първоначално публикуван от inp Преглед на мнениеА тия пък от първия пост - да ги измиеш.Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
Пфу, поредната глупост, дай да рисуваме по прашни автомобилни стъкла. Някой хора наистина няма какво да правят. Гледам сега се появила още една простотия - нестига, че по улиците се мъкнат някви прошлеци стейтъри ами сега има и мини вариянти на тези скейтбордове. Друга глупост например е този ЕМО стил, направо ми идва да претрепя някой на улицата
. Педерастия!
Незнам какво харесвате в тези глупости хора, но аз твърдо против това.Последно редактирано от Малкия Румба; 01-05-08, 13:14.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнениеПфу, поредната глупост, дай да рисуваме по прашни автомобилни стъкла. Някой хора наистина няма какво да правят. Гледам сега се появила още една простотия - нестига, че по улиците се мъкнат някви прошлеци стейтъри ами сега има и мини вариянти на тези скейтбордове. Друга глупост например е този ЕМО стил, направо ми идва да претрепя някой на улицата
. Педерастия!
Незнам какво харесвате в тези глупости хора, но аз твърдо против това.
но ти савсем измести темата за скеитъри и имотата !?!?!
Те нямат нищо общо ? Дори как успя да ги асоциираш ?
И не мисля че има нещо лошо в скейтърите просто хора с хобита
( освен ако не са те ступали някъде)
Имотата какво толкова , просто стил
П.п. Мисля че с това недоволство няма да стъгнеш до никъде !
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнениеПфу, поредната глупост, дай да рисуваме по прашни автомобилни стъкла. Някой хора наистина няма какво да правят. Гледам сега се появила още една простотия - нестига, че по улиците се мъкнат някви прошлеци стейтъри ами сега има и мини вариянти на тези скейтбордове. Друга глупост например е този ЕМО стил, направо ми идва да претрепя някой на улицата
. Педерастия!
Незнам какво харесвате в тези глупости хора, но аз твърдо против това.поредната глупост.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеМладежо, аз например не смятам рисуването в каквато и да е форма, дали и по прашни автомобилни стъкла или с тебешир по асфалта за За мен да рисуваш е дарба , без значение къде и как. Това обаче, което ти каза в цитирания пост вече е глупост, и макар да не съм съгласен с теб не ми иде да те претрепя. Отдавам приказките ти на младостта и неопитността ти и се надявам да е така. Приятелският ми съвет е , за в бъдеще преди да направиш някое такова "емоционално" изявление , помисли, прецени и двете страни на монетата, и тогава пиши.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар